Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie chcę nic konkretnego słyszeć po powrocie. Ale poczuć te dłonie (na początek), ooooooo taaaaaaak!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza czyli byloby cos takiego: ummm ohhhhh ahhhhh ummmm :lol::lol::lol::lol: Takie male onomatopeje :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypadałoby zapytać sąsiadów :lol: To oni nie mogli spać przez nas. :lol::lol::lol: A wydawało mi się, że jestem (no, próbuję!) być tak cichutko. Nadal mi niezręcznie! :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No mowi sie ze najlepszy seks to taki kiedy na papierosa po wychodza sasiedzi :lol::lol::lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sąsiad? Mów!

Nie poprawił, ale nadal go unikam. :lol: Jakoś mi niezręcznie. :lol: Ale pewnie miał równie udaną noc, bo nie było to skargą. :lol::lol::lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zasadę - nigdy w miejscu pracy i w miejscu zamieszkania. Wolałabym, by mi sąsiadka nie rozbiła wałka na głowie lub głowy wałkiem. :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek acid_13t

Panie jeżeli chcesz to proszę zerżnij mnie w cipkę lub spuść się do gardła, bo całą noc miałam rozpychaną pupkę wielkim kutasem tak że nie mogę siedzieć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...