Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Co chcielibyście usłyszeć od żony gdy wraca nad ranem od kochanka z którym była pierwszy raz?

Możecie napisac tylko jedno zdanie, które byście chcieli od niej usłyszeć.

Zaczynam:

Cipkę mam całą obtartą a szczęka boli mnie od robienia loda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek diabelRogaty

jestem zbrukana jak nigdy dotąd, pieprzył mnie całą noc, miał bardzo dużego - większego od ciebie i zalewał mi za każdym razem cipkę - zobacz jaka jest nabrzmiała wyliż wkońcu mnie i wiesz, że będę do niego chodzić gdy tylko będzie tego chciał .. wiesz o tym?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jeszcze nigdy nie miałam tylu orgazmów

lub

2. Jeszcze nigdy nie miałam takiego orgazmu

(czyli jak kto woli ilość lub jakość :lol: )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mry31

Bardzo się cieszę, że mogę być znowu z Tobą. Zaraz zrobię kawę i i przygotuję śniadanie. Kocham Cię........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę, że mogę być znowu z Tobą. Zaraz zrobię kawę i i przygotuję śniadanie. Kocham Cię........

A może by rogacz przygotował?

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mry31

Gdybym był Rogaczem, to pewnie musiałbym ucieszyć się z takiej opcji. W mojej sytuacji wracałaby po wykonaniu mojego polecenia, na które nie bardzo miała ochotę......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie bardzo miałaby ochotę, to nie wiem po co by tam szła. Nawet BDSM wymaga określenia pewnych granic.

A przyjemne byłoby, gdyby to facet zrobił jajecznicę. A potem niech się dzieje, niech dominuje na maxa! :lol:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...