Skocz do zawartości
cuckold.blog

co chcielibyście usłyszeć gdy żona wraca od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Piesku do nogi , grzecznie czekałeś na Panią?, mój lover wykorzystał mnie jak szmatę. Robił ze mną co chciał, dopuścił nawet swojego kumpla do mnie. Łałł - ostro było na dwie dziurki. Będę chciała tak częściej  - na pewno. Jutro mam być o 20 u niego, znowu z kumplem będą mnie kurwić całą noc. No już liż dziurki psie, tylko delikatnie bo są obolałe...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarbie dzisiaj w nocy usłyszałam dwa najpiękniejsze słowa na świecie, wiesz jakie?? Dupcia wyżej  :sex1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem ten jest najlepszy:

""Kochanie już wróciłam. Jest 4 nad ranem i ty jeszcze nie śpisz ? Widzę że bardzo za mną tęskniłeś.

Ja nie mogę tego powiedzieć o sobie.
To był wspaniały pomysł żeby na pierwsze spotkanie posłać tylko mnie.
Jestem nim oczarowana, wspaniale nam się rozmawiało. Wybraliśmy się na długi spacer.
Ja wiem że na pierwszym spotkaniu nie miało dojść do niczego, ale tak bardzo się napaliłam że puściły mi wszystkie hamulce.
Wziął mnie w bramie tutaj na dole, maiłam podejść po gumki, ale był za szybki.
Strasznie mnie wymęczył.Popatrz na moją muszelkę jeszcze ciepły lukier.
A teraz dobranoc. Aha, kazał przekazać ci abyś dziś spał w przedpokoju, a mi dał spokój."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarbie dzisiaj w nocy usłyszałam dwa najpiękniejsze słowa na świecie, wiesz jakie?? Dupcia wyżej  :sex1:

ha ha, niezłe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek r.f.truck

kochanie biegłam do ciebie czym prędzej żeby ci się pochwalić. szkoda że cię tam nie było, bo byłbyś dumny z tego jaką wychowałeś  ze mnie suczkę.dziękuję i kocham cię za to.mam wspaniałego męża.  teraz czuję się jak  prawdziwa kobieta:) wilczuś powiedział że zazdrości ci, że masz taką fajną żonkę:) jak mnie pieprzył mówił, że chciałby to robić ciągle.. ale mi leci...mam całe mokre majtki...zobacz,. ciągle jestem napalona. przeleć mnie zaraz bo oszaleję, a jak tak się stanie to co wtedy? nie będziesz miał już swojej kochanej puszczalskiej niuni. chodz do mnie..Oooo tak tak..chciałam abyś tam był zaraz po nim..boże jak ja uwielbiam sie pieprzyć..jestem stworzona do dawania i puszczania się. jutro też się puszczę chcesz? a potem znów wrócę do ciebie z cipką pełną spermy z mętnymi oczami  złajdaczona taka jak lubisz. chcesz? lubię miec w sobie dwa kutasy.. kochasz mnie? bo ja ciebie bardzo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz1985

Ja często żonę tak nakrecam, czasem jak wraca z pracy to jej mówie co tak długo miała byś godzine wcześniej, a ona żeby mnie podniecić zwykle odpowiada, a wiesz kochanie na koniec zmiany jeszcze dwóch dostawców było, nieźle mnie wyjebali na zapleczu, dlatego nie odbierałam telefonu, w tedy zwykle prowadzę z nią dalszą część tej rozmowy i pytam, i jak skarbie jak Ci było, czy ich kutasy były większe od mojego, na to żona  tak oczywiście mieli naprawde fajne kutasy, walili mnie na dwa baty, zwykle w czasie tych rozmów całuję żone po szyi lub zwyczajnie masuje jej tyłek, pada kolejne pytanie, mam nadzieje że walili Cię bez gumek, na co żona jasne, zobacz ile spermy jest w moich majtkach, to wszystko dla Ciebie. Takie zabawy świetnie na nas działają potrafimy tak godzinami, w róznych sytuacjach, żona na zakupach lub w pracy, coś wspaniałego, ostatnio przed pracą żony wstałem a ona się właśnie ubierałą, zakładałą bardzo skąpe stringi (mikro) i pończochy, powiedziałem z zachwytu ooo zajebiście wyglądasz skarbie, a ona wiesz taka praca, dużo ludzi :-) żona pracuje w sklepie i ma bezpośredni kontakt z ludźmi, jest to mały osiedlowy sklepik, jest tam sama, a z rana od 5 do 7 zwykle sami dostawcy z towarkiem do niej wpadają:-) Zastanawiam się czy coś było:-)????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A oto co ja usłyszałem od swojego Kochanie gdy wczoraj wróciła z pracy później niż zazwyczaj z wyrazem zmęczenia na twarzy, ale i nie ukrywanego zadowolenia. Na moje pytanie czy coś wypadło w pracy odpowiedziała - "wiesz, pełna cipka roboty". Nie wmusiałem pytać nic więcej, po drodze odwiedziła kochanka:).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A oto co ja usłyszałem od swojego Kochanie gdy wczoraj wróciła z pracy później niż zazwyczaj z wyrazem zmęczenia na twarzy, ale i nie ukrywanego zadowolenia. Na moje pytanie czy coś wypadło w pracy odpowiedziała - "wiesz, pełna cipka roboty". Nie wmusiałem pytać nic więcej, po drodze odwiedziła kochanka:).

:)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

“Błagam weź mnie natychmiast porządnie wyruchaj bo oni wszyscy byli dziś do dupy..“

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

“Błagam weź mnie natychmiast porządnie wyruchaj bo oni wszyscy byli dziś do dupy..“

a nie lepiej: oni byli świetni, ale Ty jeszcze lepszy?bo taki sex do niczego to chyba strata czasu i atłasu :Pa piszę chyba...bo na szczęście nie doświadczyłam
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...