Skocz do zawartości
awaryjny

Sztuczna pochwa dla sissy / rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

moja Pani kilka razy tak mnie potraktowała, że dała mi do zwalenia sztuczną cipkę. Za pierwszym razem inaczej sobie to wyobrażałem, myślałem, że będzie fajniej, ale źle nie było, po prostu całkiem inaczej, troche mi przypominało jakby Pani waliła mi ręką, ale następne razy już były fajniejsze, może dlatego że wiedziałem czego mogę się spodziewać i powiem szczerze, że fajne są te zabawy.

Ekstremalnie było wtedy jak moja Pani stwierdziła, że mnie przeleci sztucznym kutasem, usta zatka mi swoimi pachnącymi majteczkami a ja posuwałem sztuczną cipe i zjechałem sie na maksa i była rewelacja!.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z bardziej ekstremalnych form można sztuczną cipkę wsadzić sissy w tyłek i dominujący kochanek w taki sposób może wyruchać uległą :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z bardziej ekstremalnych form można sztuczną cipkę wsadzić sissy w tyłek i dominujący kochanek w taki sposób może wyruchać uległą :)

Spłakałam się :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Urządzonko super,zawsze szybko się dochodzi w nim ,a kilka różnych miałem,

bardzo szybko zasysa penisa orgazm wyśmienity

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest istotne co Ty wolisz tylko co woli Twoja Pani. Jeśli zrobi Ci bana na seks to tylko sztuczna pochwa pozostanie :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest istotne co Ty wolisz tylko co woli Twoja Pani. Jeśli zrobi Ci bana na seks to tylko sztuczna pochwa pozostanie :-)

Jak ban to ban, nawet sztucznej nie powinno być.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie zatracić do końca odruchów samczych wkrotce mam zostac obdarzony takim czymś.Moja Pani zastanawia się teraz nad zasadami mojego,uzycia,żelowej dupci

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...