Skocz do zawartości
jaro121212

Ze mną żonka takich rzeczy nie robiła.

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy małżeństwem ok. 40stki, dość zadbanym moja żonka jest elegancką kobietą lubiąca się dobrze ubrać, ładnie pachnieć, nosić dużo biżuterii itd. itd. Jesteśmy zapracowanymi ludzmi i nie mamy dużo czasu na rozrywkę. Seks w łóżku był raczej taki tradycyjny niż urozmaicony. Od dawna miałem taka fantazje by moją żona kochała się z innym facetem,  pewnego dnia jak wróciłem do domu po kilku drinkach nabrałem odwagi i powiedziałem mojej kochanej żonie że pragnę tego, troszkę mnie zdziwiło ze Justyna zareagowała bardzo spokojnie i się zaśmiała odpowiadając dobrze kochanie ale proszę porozmawiamy o tym juto jak będziesz trzeźwy. Ucieszyłem się i to bardzo już nie mogłem się doczekać następnego dnia. Rano jak wstaliśmy podczas śniadania nie wiedziałem jak zacząć ta nieskończona rozmowę. Nagle moja  Justynka popatrzyła się w moje oczy i bez żadnego oporu zapytał no kochanie nic już nie mówisz to już nie chcesz bym się kochała z innym. Nie nie to nie tak tylko bałem się zapytać no wiesz nie wiedziałem jak zareagujesz dzisiaj, tak oczywiście pragnę tego chciał bym zobaczyć jak to robicie. No wiesz kochanie ja tez Ci nic nie mówiłam ale już od dawna mam ochotę spróbować czegoś nowego spróbować innych rzeczy bo wiesz u nas jest tylko seks tradycyjny czyli monotonny no wiesz Jacku o co mi chodzi a ja bym chciała spróbować pewnych rzeczy, które z Tobą nie robiłam. A co masz na myśli jakie rzeczy. A to już kochanie się przekonasz i mam nadzieję że nie będziesz miał mi za złe, że robię takie rzeczy z innym facetem, których razem nie robiliśmy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek roman65

Ciekawa perspektywa. Podobno kobiety w tym wieku mają większą ochotę na seks więc miej się na baczności ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ocho, zapowiada się szczęśliwe rogaczenie, opisuj jak się sprawa toczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat jak najbardziej fajowy, znam i rozumiem początkową ekscytacje, niecierpliwe podniecenie..... całą ta przyjemną otoczkę. Niestety forma w jakiej to napisałeś woła o pomstę, zamiast się cieszyć tekstem trzeba walczyć z poczuciem, że coś jest nie tak. Zaznaczaj proszę dialogi, oddziel je od narracji a będzie klarownie, poprawnie i przyjemnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety forma w jakiej to napisałeś woła o pomstę, zamiast się cieszyć tekstem trzeba walczyć z poczuciem, że coś jest nie tak. Zaznaczaj proszę dialogi, oddziel je od narracji a będzie klarownie, poprawnie i przyjemnie.

Coś Ci zacytuję:

30. Zabrania się na wszystkich Forach ZK, poprawiania pisowni Użytkowników przejawiające się jako publiczne zwracanie uwagi w topikach na błędy stylistyczne lub ortograficzne. Nie zastosowanie się do tego punktu, uprawnia Administrację do ograniczenia funkcjonalności konta Użytkownika, a w uzasadnionych przypadkach, Administracja może wyłączyć lub zbanować konto Użytkownika.

Więc, do karniaka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiliśmy że wybierzemy się na dyskotekę i być może kogoś fajnego spotkamy. W najbliższy weekend zrobiliśmy sobie wychodne. Troszkę pobawiliśmy się żonka wypiła parę drinków i poszliśmy do loży usiąść chwilkę porozmawiać. I co kochanie wpadł Ci ktoś w oko byś mogła z nim to zrobić tak kochanie ale zdziwisz się to nie jest facet na wysokim poziomie czy bardzo przystojny mam nadzieje że uszanujesz moją decyzje wybrałam go tylko dlatego że mi go szkoda stoi tak cały czas sam w kącie i żadna dziewczyna nie chce z nim zatańczyć, tak mi go szkoda że postanowiłam sprawić mu niezapomniane chwile. Pokaż, który to chłopak odpowiedziałem ze zdziwieniem, ten co tam stoi, żartujesz sobie ze mnie kochanie on?  Tak on i uszanuj moją decyzje no sam popatrz jaki on samotny penie jeszcze nie miał nigdy żadnej kobiety może nawet się jeszcze nie całował się z dziewczyną. Wybór mojej żony bardzo mnie zaskoczył to był chłopak ok. 25 lat z brzuszkiem w okularach z twarzy nic szczególnego widać na pierwszy rzut oka że to typ człowieka kujona, który siedzi tylko w książkach.  No dobrze to w końcu to on ma cię zerżnąć a nie mnie. To do dzieła. Justyna już była troszkę podchmielona i zrobiła się odważniejsza wstała pocałowała mnie w usta i stwierdziła sam tego chciałeś tak że byś teraz się nie wycofał z tego i się nie odzywał co ja z nim robię dobrze Jacku tak ok dobrze co będziesz chciała to z nim zrobisz, dała mi jeszcze jednego buziaka i poszła w jego kierunku. Obserwowałem ją jak zaczęła z nim rozmawiać widać było że chłopak jest bardzo speszony, po chwili widzę że wzięła go za rękę i idzie w moim kierunku. Trochę dziwnie wyglądali ona bardzo atrakcyjna kobieta a on no tak wprawdzie mówiąc jego uroda pozostawia wiele do życzenia ale faktycznie z drugiej strony też mi się żal go zrobiło.  Usiedli koło mnie i moja żona nas przedstawiła , miał na imię Przemek. Moja żona bez żadnych wstępów zapytała go czy chce się zabawić czy chciał by mnie dosiąść, zerżnąć mnie, czy chciał by przelecieć tak atrakcyjną kobietę.  Zaśmiałem się troszkę bo jak usłyszał te słowa mojej żony to zaniemówił i zrobił się czerwony, no nie patrz tak tylko odpowiedz czy chcesz przelecieć mi żonę po prostu ja wydupczyć , Przemek zrobił jeszcze większe oczy i w końcu wystukał tak proszę pana chce. Moja kochana Justyna przejęła inicjatywę kładąc swoją dłoń na jego kroczu, młody aż podskoczył z wrażenia a mi się zrobiło bardzo gorąco z podniecenia był to niesamowicie  przyjemny widok . Po chwili masowania jego członka prze spodnia moja żonką rozpięła mu rozporek  odgięła majtki wyjęła jego penisa i zaczęła mu trzepać patrząc na mnie tymi podniecającymi oczami mówiąc no w sumie nic specjalnego ale może być. Nagle Przemek zaczął głośniej sapać i czuliśmy ze zaraz eksploduje, szybko dałem ze stołu kilka chusteczek i podałem szybko żonie. O w samą porę zdążyłeś, wystrzelił prostu do chusteczek lecz kilka kropel znalazło się na dłoni mojej żonki. Myślałem że też wytrze ale ku mojemu zdziwieniu wzięła zbliżyła obspermioną  rękę do swych ust i zlizała to języczkiem.  Bardzo mnie to zaskoczyło bo mojego nasienia nigdy nie brała do buzi, nigdy w życiu nie wzięła mojej spermy do ust, nigdy nie mogłem jej się spuścić do buzi i  wtedy już wiedziałem że między innymi to jest ta rzecz o której mówiła że zrobi to z innym. Ten widok bardzo mnie jeszcze nakręcił. Justynka zaśmiała się swoimi namiętnymi i błyszczącymi od spermy ustami  i zaczęła go całować po jego ustach. Przemek nic nie protestował tak, że chyba mu się spodobało i powiedziała zapnij się i choć z nami to dopiero początek zabawy. My razem z żoną poszliśmy pierwsi  trzymając się za ręce a Przemek szedł za nami. Weszliśmy  do auta ja kierowałem, żonka siadła obok mnie a młody z tyłu i zaczęliśmy jechać do nas do domu. Podczas drogi żonka zaczęła masować sobie cipkę i coraz bardziej zaczęła się podniecać przy tym jęcząc tak pół cicho, zobaczyłem w lusterku że nasz gość również się zaspakajał miał go wyjętego i sobie walił, zaśmiałem się do żonki i powiedziałem nasz gość  tez się zaspakaja co proszę odpowiedziała, Przemek ty nic beze mnie nie rób nie możesz, dziś jesteś mój i ja będę Ci mówić co będziemy robić. Jacku stan na chwilkę przesiądę się do niego do tyłu, po chwili byli już razem na tylnim siedzeniu a jego ręka była miedzy nogami mojej żony i masował jej podnieconą cipkę. Po chwili usłyszałem no śmiało włóż swoje palce do cipki i wal mi ja ruszaj nimi coraz mocniej. Przemek zrobił się już odważniejszy i zaczął walić moja żonkę swoimi palcami ale po chwili usłyszałem znajmy jego odgłos i krzyknąłem Justyna zrób coś przecież on się zaraz spuści zbryzga mi całe auto szybko ale kurcze nie mamy chusteczek. To już był ostatni moment na szybkie zareagowanie ale czułem że byłem bezradny. Nagle moja żonka zaśmiała się do mnie twierdząc spokojnie kochanie kieruj a ja się tym zajmę i zaczęła zbliżać głowę do jego penisa i powiedziała strzelaj śmiało tryskaj po czym zatopiła penisa w swoje namiętne usta, musiał mieć bardzo duży wytrysk bo słyszałem jak nie mogła nadążyć połykać jego spermy, pomyślałem szczęściarz ja nigdy nie spuściłem się w usta mojej żony, ale mu dobrze spuścił się do buzi mojej kochanej obcy facet bez żadnego proszenia się. A mnie pomimo nie raz że prosiłem ją o to nigdy się nie zgodziła.  Było słychać jak wysysała mu wszystko i połykała mówiąc jaka jest cieplutka, robiła to jak prawdziwa profesjonalistka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili dojechaliśmy na miejsce i weszliśmy wszyscy do domu. Żonka pokazała Przemkowi, gdzie jest toaleta i kazała mu się wykąpać, a my poszliśmy do sypialki. I jak kochanie jesteś zadowolona no wiesz jak na razie ok.  no i zaczęłam robić takie rzeczy, które z Toba nigdy nie robiłam a ty nie jesteś zazdrosny nie kochanie tylko troszkę jestem zaskoczony ze nigdy nie robiłaś mi tego a tu z obcym facetem no super się bawisz mam nadzieję że ja tez to będę miał po tym spotkaniu,  dobrze kochanie zastanowię się. Przytuliła mnie do siebie i zaczęła mnie całować, po chwili poczułem dziwny smak jej ust i szybko sobie oznajmiłem, że przecież to jego sperma młodego ale zamiast poczuć wstręt to mnie to zaczęło kręcić i coraz bardziej ją zacząłem całować po czym nie wytrzymałem i powiedziałem kochanie już nie mogę wytrzymać i muszę cię zerżnąć jestem mega podniecony ale kochanie dzień nie jest twój  dziś mnie będzie walił ktoś inny a ty będziesz się przyglądał, ale proszę kochanie pozwól mi, bardzo cie proszę. No dobrze ale tylko troszkę bo zaraz Przemek przyjdzie.  Położył mnie na łóżku podwinął krótką dość lużna miniówkę ściągnął mi stringi, widok  mnie jeszcze bardziej  pobudził bo miała na sobie  seksowne pończochy  z ozdobnymi wzrokami oraz szpilki na wysokim obcasie widok był niesamowity. Chcąc wykorzystać każdą chwilę zanim Przemek przyjdzie od razu wsadziłem jej  do samego końca i z całym impetem  zacząłem ją  walić podnosząc nogi coraz wyżej. Nagle obok stanął Przemek i zaczął nas obserwować z pożądaniem.  Popatrzyłem na niego i posuwając swoją żonkę spytałem co chcesz wsadzić swojego kutasa chcesz ją zerżnąć  chcesz moją żonkę brać na moich oczach, wtedy Justyna się wtrąciła no już tobie wystarczy niech młody ma teraz uciechę. Ja usiadłem w fotelu oglądając całe przedstawienie a młody chwycił jej nogi do góry i zaczął jej wsadzać troszkę nie mógł sobie z tym poradzić, gdyż przeszkadzał mu brzuch, ale oczywiście moją żonka chwyciła jego członka i zaczęła go nakierowywać na rozgrzany otworek po czym zaczął wchodzić cały. Zaczął ją tak walić jak zgłodniałe zwierzę przy tym głośno jęczeć nogi miała coraz bardziej rozłożone oczy miała zamknięta i niesamowicie podniecająco jęczała.  Po dłuższym bzykaniu mojej żony młody się trochę  zmęczył  po czym opad swoim ciałem  i swoim wystającym brzuchem na moją bardzo atrakcyjną żonkę chwycił ją mocno za włosy, że aż zaczęła głośno jęczeć  z bólu i zaczął ją mocno całować  w usta robił to tak brutalnie jak by nigdy jeszcze nie całował kobiety, wiedziałem  że chyba to jest moment w którym  zaraz się spuści i tak właśnie było.  Jednocześnie tryskał spermą do środka mojej ukochanej  i jednoczenie dalej ja walił jak opętany i nie mógł przestać to robić. Po tej ostrej jezdzie nie mogłam dojść do siebie widziałam też  w oczach Piotrka że również nie mógł oddechu złapać ale był chyba najszczęśliwszym facetem no w sumie szczęśliwszym od mojego męża w końcu przeżył dużo lepsze chwile ze mną niż sam mąż. Leżąc tak obok Przemka wpadłam jeszcze na jeden pomysł ale musiałam jakoś to rozegrać bo chyba mój małżonek był by troszkę zły, że on by to zrobił ze mną a może bardziej zły był by że to on jest tym  pierwszym.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisz,bo nie można się doczekać co będzie dalej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zaryzykowałam drinki jeszcze działały. Chwyciłam Przemka za rękę i podciągłam go do siebie mówiąc chodz idziemy pod prysznic umyjesz mi plecy a ty kochanie zrób nam coś do picia. Weszliśmy pod prysznic i na przemian zaczęliśmy się namydlać pachnącym żelem. Po chwili zaczęłam mu masować jego zwiotczałego penisa oraz jego jaja myślałam że od razu mu stanie ale chyba już był wykończony, no co jest już ci nie bryknie, Proszę Panią już opadłem z sił nigdy tyle razy się nie spuszczałem, nic mnie to nie interesuje to jest twoja jedyna okazja mieć taką kobietę. Masuj moją muszelkę rozgrzej ja dalej. Młody od razy wziął się do roboty i zaczął mnie walić swoimi palcami. Po krótkiej chwili popatrzyłam mu głęboko w oczy i powiedziałam teraz tam mi wsadz swoje paluchy, gdzie, gdzie odparł trochę się jąkając, uśmiechnęłam się obróciłam się do niego plecami chwyciłam jego palce i nakierowałam go w stronę mojej pupci, chyba trochę był zaskoczony ale od razy wziął się do rzeczy i delikatnie zaczął mnie posuwać w moją dupeczkę a ja się wiłam z podniecenia. Po krótkiej chwili kazałam mu wyjąc paluszki i porządnie nasmarowałam mu penisa żelem po czym ponownie wypięłam mu tyłeczek i kazałam mu wsadzać. Wiedział już o co chodzi wiec od razy zabrał się do roby. Zaczął mi walić dupsko, po dłuższej chwili rozkoszy zaczął jęczeć i krzyczeć że już dochodzi, zaczęłam go uciszać by małżonek nie usłyszał ale nie dało rady po chwili mój Jacek już stał przed nami i zaniemówił co wy jeszcze tzn. znowu to robicie myślałem,  ze tylko wezmiecie prysznic. Ale zaraz co tu się dzieje zapytałem bardzo zdziwionym głosem gdzie ty ją walisz w tym momencie młody znowu wystrzelił i zaraz wyszedł z niej a ku mojemu zdziwieniu jego sperma zaczęła wypływać z tyłeczka mojej żony. Ale kochanie przecież o takim seksie nigdy nie chciałaś słyszeć za każdym razem co próbowałem robiłaś mi kłótnie a tu on zwalił ci dupsko bez żadnych przeszkód, nie denerwuj się kochanie to było specjalnie dla ciebie tzn. to taka rozgrzewka bo on ma mniejszego by mi troszkę wyrobił moja dziurkę a teraz jest ona twoja. Zaskoczyło mnie to i to bardzo ale jak również bardzo mnie to podnieciło oczywiście moja pała w momencie stanęła, podszedłem do niej obróciłem ją do siebie plecami i wsadzając jej mojego penisa zacząłem ją walić bez opamiętania. To było  niesamowite przeżycie, ale od tego tak dużego podniecenia długo też nie mogłem wytrzymać  i gdy już miałem trysnąć żona odsunęła się wyjmując mojego fiuta, uklękła przede mną  wsadziła sobie go do buzi a ja w tym momencie wystrzeliłem duża struga spermy. Dokładnie wszystko połknęła przy tym niesamowicie liżąc całego nabrzmiałego fiuta wraz z dyndającymi jajami. To był niesamowity wieczór i pomyśleć ze dzięki takiemu chłystkowi przeżyłem najwspanialsze chwile seksualne w moim życiu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...