Skocz do zawartości
adamm

Żona Z Kochankiem I Mąż

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj, już nie trzymają się za ręce. To ostatnie zdjęcie, najlepiej oddaje rolę Ogiera. Dobry był też fotograf, który zdołał uchwycić taki moment i całą mimikę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka na ktorej trzymaja sie za rece przemawia do mnie najbardziej. Zmyslowo pokazuje znaczenie cuckold. Wyraznie pokazuje zaufanie w malzenstwie. Spelnianie swoich fantazji i potrzeb. Piekne!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia wklejona fotka is the best! Chciałbym mieć takie fotki z rogaczenia. Na razie mam tylko jak żona kocha się Ogierem, a do tego żeby ująć żonę, Ogiera i mnie, konieczny jest fotograf. Czy znajdzie się ktoś chętny???? :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek eropl

Trudny wybor. Dzieki za galerie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bojann

13 to jest to nalpiękniejsze w cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek anum

zdecydowanie 8 i 13...to właśnie cuckold...pełe delikatności i oddania...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...