Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

A czym się zajmujesz ?

A czym się zajmujesz ?

uprzedam iz nie oczekuje odpowiedzi. chodzi mi o takie pytanie lakoniczne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się zajmujesz ?

Napisz PW to odpowiem ..;) Zapewniam że 20 lat recydywy na koncie nie mam :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su  przedszkolaków do do więźnia nie sadzają  wiec 20 letnia recydywa nie możesz być  :lach:  :lach:  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przepraszam o czym będziesz rozmawiał z Kochanką po roku znajomości czy dwóch (o ile takowe wchodzą w grę) ?

Będziesz non stop słał erotyczne sms-y, mówił do telefonu czy na ucho sprośne słówka? Bo mi po 3 miesiącach takiej znajomości by się tym odbijało.

Pewnie, można i o tym, że szef to wkurwiający palant, że dostawa nie przyjechała na czas, jego żona zjadła nieświeżą rybę i ma sraczkę. Tylko jakoś nie widzę po takiej rozmowie wyuzdanego dzikiego seksu, o ile w ogóle jakikolwiek. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek clerman

To oczywiste, dla mnie, że inne pytania/tematy są niestosowne na początku kontaktów, inne po 10 spotkaniach, a inne po roku, czy dwóch znajomości. Generalnie, pierwsze kontakty służą nawiązaniu dobrych emocji, pewnej fascynacji.

Istotna jest także forma pytania. Można zapytać, czy hotka lubi pewne elementy delikatnej, lub nie, przemocy. Można także zapytać, czy zauważyła, że jej próg bólu się przesuwa.

Pamiętajmy, ze to co jest fascynujące z jednym partnerem i innym może być nieakceptowalne i vice versa. Pierwsze spotkania to jest rozpoznanie terenu bojem.  

Nigdy nie zaczynałem od rozmów o seksie, ale erotyki było trochę. Tak, żeby rozbudzać wyobraźnię.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się zajmujesz ?

uprzedam iz nie oczekuje odpowiedzi. chodzi mi o takie pytanie lakoniczne

A może retoryczne?
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, można i o tym, że szef to wkurwiający palant, że dostawa nie przyjechała na czas, jego żona zjadła nieświeżą rybę i ma sraczkę. Tylko jakoś nie widzę po takiej rozmowie wyuzdanego dzikiego seksu, o ile w ogóle jakikolwiek. ;)

A ja widzę, i wyuzdany i zwyczajny.

Nie udaje przed nikim ą,ę, przez bibułkę i jeśli trzeba to powiem o sraczce jeżeli nie mogę się z tego powodu z kimś spotkać (o ile to już trwa dłuższy czas, jasne że nie powiem na 1 czy drugim czy 5 spotkaniu). Po dłuzszym czasie czy swobodnej relacji raczej można pokazywać się z naturalnej strony, podobnie jak w związku partnerskim.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba niezupełnie mnie zrozumiałaś, nieistotne. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba niezupełnie mnie zrozumiałaś, nieistotne. ;)

Myślę, że zrozumiałam dość wyraźnie. Ba, i na żonę czy męża można się czasem pożalić, czy pochwalić (o ile to nie jest notorycznym zjawiskiem i przy każdym spotkaniu facet jęcz jaką to ma okropną żonę).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...