Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

To jest chyba raczej męski punkt widzenia. Kobiety potrzebują nieco chemii.

Poruszyłaś chyba najistotniejszą kwestię - "trzeci" nie powinien próbować wnikać w świat pary. Ma fajnie bzykać w dość komfortowej atmosferze i już. Do tego został zaangażowany i w nagrodę ma łatwy seks bez zobowiązań, pretensji i fochów. 

Inna kwestia. Jeśli "trzeci" został "zatrudniony", to chyba nie on powinien ponosić koszty spotkań. Jak to u was jest?

on

u nas "cuckold" to na razie sfera fantazji, niemniej jest postępowo:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Irytujących pytań ciąg dalszy

1. Spotkamy się już dziś ? (delikwent, który dopiero co napisał "czesc")

2. A mogę wysłać Twoje zdjęcie koledze ?

3. Masz coś przeciwno jakbym chciał nagrywać nasze rozmowy przez telefon ? ... ssiiiiiicccc

.

.

.

Ad 2 i 3

Choć w obu przypadkach wolałbym by typek zapytał, a nie robił tego za plecami - fuj.

Albo pytał, a i tak robił swoje :(

Jak się zapyta, to w zasadzie duża uprzejmość. Zwykle nie pyta. ale kombinuje.

Ale gwoli sprawiedliwości - sama zadaję pytanie, które komuś może wydać się niestosowne. Mianowicie pytam, czy jest w związku, czy jest singlem. Jednak pytanie to uzupełniam tym, że nie kieruje mną wścibstwo, a po prostu nie chciałabym narobić kłopotu komuś, kto jest w związku np. szminką rozmazaną na kołnierzyku koszuli, czy zadrapaniami na tyłku.  ;)

uważam takiego rodzaju pytania za nie tylko stosowne, ale i potrzebne oraz naturalne, przed przystąpieniem do głównej części spotkania. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek buhaj

Uważam , że takie pytania są nie na miejscu - chyba , że to socjolog jakiś doktorat o niszowych zachowaniach społecznych pisze ,ale  powinien uprzedzić o celu swojej dociekliwości przed zadaniem takiego pytania .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od "trzecich" czyli osób biorących (lub tych, z którymi korespondujecie albo spotykacie na zlotach/kawkach/itp) udział w układzie cuckoldowym.

Do tematu natchnął mnie (jeden z Użytkowników), który przed chwilą zadał pytanie (publicznie), gdzie wypowiadający się wcześniej, pracują. Moim zdaniem takie pytanie jest co najmniej niestosowne, nawet zadane na pw, takim byłoby również.

-  generalizując, pytanie niestosowne. Wszystko zależy jednak od szerokiego kontekstu.

Mogło takie pytanie poprzedzać podobne, ale z drugiej strony.

Sformułowanie pytania powinno kierować się uzasadnieniem, być kontynuacją rozmowy, a odpowiadający powinien mieć ten komfort, aby nie czuł, że jest przesłuchiwanym. 

A jakie pytania Wy uznajecie za niestosowne?

- odpowiadam chętnie na każde prawie pytanie.Mnie jedynie dotyczące. 

Wszak za wysoce niestosowne, uważam dość pospolite pytanie: czy to Twoja dziewczyna (chłopak)?

Proszę wówczas o doprecyzowanie - czy, aby nie chodzi Tobie, o informację, czy z Tą Panią... sypiam?

Często samo pytanie jest ok, tylko za wcześnie, czy w nieodpowiedniej kolejności zadane,

Jeśli "trzeci" został "zatrudniony", to chyba nie on powinien ponosić koszty spotkań. Jak to u was jest?

- wszystko rozstrzyga deklaracja - 'zapraszam'.

O ile użyję tego słowa, to ponoszę wszelkie koszty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie dzielę pytan na stosowne i niestosowne...

a na te na które chcę odpowiadać i takie na które odpowiadam "nie powiem" ;) (najczęściej oczywiście innymi słowy w zależności od pytania)

bardzo natomiast lubie niedyskretne pytania i zadawać i słyszeć...te o sferę intymną itp.

ale to już na spotkaniu bo nie lubię bić piany bez konkretów w "dłoni" (czyli długie rozmowy przed spotkaniem i ustalanie szczegółów seksu i moich ulubionych itp. zniechęcają mnie)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszak za wysoce niestosowne, uważam dość pospolite pytanie: czy to Twoja dziewczyna (chłopak)? Proszę wówczas o doprecyzowanie - czy, aby nie chodzi Tobie, o informację, czy z Tą Panią... sypiam?

Chyba grubo przesadzasz. Nie wyobrażam sobie z Tobą takiego dialogu, gdy z czystej ciekawości, pytam Cię, czy laska koło Ciebie siedząca, jest z Tobą. A Ty prosisz o doprecyzowanie. A czego doprecyzowanie. Mam Cię od razu zapytać czy ją rąbiesz w kakao? Czy się pruje? Twoja prośba o doprecyzowanie jest niestosowna, a nie takie pytanie Tobie zadane.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba grubo przesadzasz. Nie wyobrażam sobie z Tobą takiego dialogu, gdy z czystej ciekawości, pytam Cię, czy laska koło Ciebie siedząca, jest z Tobą.

- to zupełnie inna sytuacja.

Czy jest Twoją (dziewczyną), a czy Jest z Tobą.

A Ty prosisz o doprecyzowanie. A czego doprecyzowanie. Mam Cię od razu zapytać czy ją rąbiesz w kakao? Czy się pruje? Twoja prośba o doprecyzowanie jest niestosowna, a nie takie pytanie Tobie zadane.

- nie. Widzę jedynie piękną kobietę (wszystkie są piękne) i tak Ją określam. Co mi do tego, czy to matka, dziewczyna, przełożona, czyjaś żona. Sytuacja "cywilna", oczywiście, a nie zlotowa. forowa.

O ile chodzi o nasze zloty, to jest inna całkiem sytuacja. Tu można dużo więcej, nawet wskazane.

Niemniej i tu można przesadzić. 

Tu świeży przykład, usuniętego, nowego, ale kosmicznego wątku. Autor przesadził, a tylko pytał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...