Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

Swietnie zorganizowane , no i te szufladki bardzo wazne :lach:

Nie rozpedzaj sie... :)

Niejeden sie juz zdziwil: "jak to, przeciez jeszcze wczoraj bylem w inkrustowanej szufladce w sypialni, a nie w szafce pod zlewem!"

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niejeden sie juz zdziwil: "jak to, przeciez jeszcze wczoraj bylem w inkrustowanej szufladce w sypialni, a nie w szafce pod zlewem!" :)

Wazne , ze szufladki sa i jest w nich porzadek. Zawsze !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu, jeśli zamykam się z tym gościem sama w pokoju

Zamykajcie się we trójkę i po problemie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dottore, ja wiem, że Doktor już wiele widział i fokle, ale dwóch Panów może narobić jeszcze większego kłopotu niż jeden ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do pytania o wiek Hotki to...

Nie uważam, żeby było niestosowne. Ale sam nie odważyłem się takiego pytania zadać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak :)  , Virgo , Merkury , praktycznosc , perfekcja , zycie codzienne i analitycznosc z ciaglymi probami oceny , krytykanctwo , takt, umiar i elegancja .Czasami dziwaczeje.

Bardzo czesto zarowno rozumna jak i szalona moze wspolistniec w jednej osobie.

Zamilowania artystyczne jednak z dodatkiem melancholii .Bardzo logiczna w sposobie myslenia :kwi:

Jak widzisz mam caly worek wkretow :aua: napewno ktorys bedzie pasowal :aua:

post-8860-0-96785100-1419976018_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze nam idzie rozkminianie prywaty, to teraz coś z naszego "podwórka".

Pytanie po seksie: "Było Ci dobrze?". Zakładając sytuację, że to świeża znajomość, jakieś drugie bzyknięcie.

Stosowne czy nie? A może wyraz troski o naszą przyjemność?

Ta etykieta mnie rozwali.

Kiedyś się czknęło, wytarło fiuta w firankę i nikt z tego powodu fochów nie stroił, bo wszystko bylo jasne.

A teraz to chyba lepiej udawać niemowę - fiut przemówi za nas..?  ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie mocno niestosowne jest usilne pytanie i dopraszanie się o zdjęcia. Już nawet nie chodzi mi o nagie fotki, ale o zdjęcia twarzy. Rozumiem takie pytanie kiedy internetowa znajomość się nieco rozwinie i takie rzeczy (jak wymiana zdjęć) wychodzą naturalnie z obu stron. Rozumiem też, kiedy ktoś poprosi, ja odmówię i taka osoba nie naciska, przyjmuje to do wiadomości i kontynuujemy rozmowę jakby tematu nie było. Za to kompletnie nie rozumiem sytuacji, kiedy ktoś zupełnie obcy po napisaniu trzech jednozdaniowych/jednosłownych wiadomości doprasza się o takie zdjęcia, a kiedy staje się dla niego jasne, że ich nie odstanie, jest szczerze zawiedziony, rozżalony i nie rozumie, czemu nie dostał (no bo jak to, przecież poprosił, więc dostać powinien  - oczywista oczywistość :P ). Wydaje mi się to nie tylko niestosowne, ale i zwyczajnie niesmaczne. Tak samo, jak dobrowolne podsyłanie linku do profilu na znanym portalu społecznościowym mimo, że o to nie prosiłam, i zapalczywe domaganie się rewanżu oraz obraza majestatu za niezaproszenie do znajomych na tymże portalu. Niestosowne, niesmaczne, nieeleganckie. Fuj.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jakoś dziwnie w takim razie. Bo wszystkie te pytania są dla mnie ok, bardziej liczy się moment, w którym są zadawane. Jeżeli to wszystko płynie fajnie i wartko, rozwija się, wzmacnia też mój komfort osobisty. Ci, którzy mają wiedzieć wiedzą, jak mam na nazwisko, co robię, czym jeżdżę i dlaczego.

A jeśli było super, chcemy jeszcze i jeszcze i jeszcze, siłą rzeczy rozmawiamy w przerwach, rozmawiamy przed, rozmawiamy zamiast, jeśli nie da się zobaczyć. To buduje zaufanie i pewną bliskość. I jeszcze nigdy nie przejechałam się w żaden sposób.

Mam praktycznie tak samo.

Co do zadawania niestosownych pytań przeze mnie, to staram się pilnować i takich nie zadawać. Zresztą, jak wiecie, ja w ogóle mało mówie :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o niestosowne pytania, a nie o irytujące. Wbrew pozorom nie jest to samo.

Nie o tym ten temat.

A więc jak z pytaniem do Hotki: "ile masz lat"?

Stosowne czy nie?

"Ile masz lat ?"

Dla mnie super. Ja wtedy odpowiadam pytaniem na pytanie "A ile mi dajesz ?" i ... najczęściej dają mi mniej niż faktycznie mam :).

Nigdy się nie obruszyłam. Dla mnie stosowne.

Natomiast, szczerze ? Nie rozumiem, czemu się mówi "Kobiety o wiek się nie pyta". Ciekawe skąd się mogła wziąć ta wszechobecna reguła, w którą nie wiem, czy sama zainteresowana kobieta do końca w nią wierzy, bo ja nie :).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...