Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

Pod firmę X, na ul. Y :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji rowniez gratuluje Illi za zainicjowanie waznej i ciekawej dyskusji :kwi: Dzieki takim dyskusjom Forum jest zawsze atrakcyjne.

Dupowkret! :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red, o wtyczkach w dupie toczy się gadka w innym temacie :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red, o wtyczkach w dupie toczy się gadka w innym temacie :lach:

i jak tu nie kochać tego forum, jak takie dyskusję odchodzą hahahahahahaha

Przepraszam za niestosowną i nie na temat uwagę ale wyczerpaliśmy limit like-ów;-)

Państwo Amik

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jakoś dziwnie w takim razie. Bo wszystkie te pytania są dla mnie ok, bardziej liczy się moment, w którym są zadawane. Jeżeli to wszystko płynie fajnie i wartko, rozwija się, wzmacnia też mój komfort osobisty.

Ci, którzy mają wiedzieć wiedzą, jak mam na nazwisko, co robię, czym jeżdżę i dlaczego.

Ale ja się lubię poprzyjaźnić po prostu...

Cenzusu majątkowego jeszcze żaden pretendent do mojego tyłka nie wprowadzał. To chyba jedyne pytanie, które zabiłoby znajomość jeszcze zanim by się rozpoczęła. Nie z powodu ochrony prywatności, tylko z powodu pytania z dupy.

Ale nazwisko, zawód, wiek, status związku czy posiadanie dzieci? Czemu nie? W końcu, jeśli zamykam się z tym gościem sama w pokoju, muszę mieć do niego elementarne zaufanie, ergo - muszę wcześniej przynajmniej trochę go poznać. Zazwyczaj :)

A jeśli było super, chcemy jeszcze i jeszcze i jeszcze, siłą rzeczy rozmawiamy w przerwach, rozmawiamy przed, rozmawiamy zamiast, jeśli nie da się zobaczyć. To buduje zaufanie i pewną bliskość.

I jeszcze nigdy nie przejechałam się w żaden sposób.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dupowkret! :)

No tak :)  , Virgo , Merkury , praktycznosc , perfekcja , zycie codzienne i analitycznosc z ciaglymi probami oceny , krytykanctwo , takt, umiar i elegancja .Czasami dziwaczeje.

Bardzo czesto zarowno rozumna jak i szalona moze wspolistniec w jednej osobie.

Zamilowania artystyczne jednak z dodatkiem melancholii .Bardzo logiczna w sposobie myslenia :kwi:

Jak widzisz mam caly worek wkretow :aua: napewno ktorys bedzie pasowal :aua:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak :) , Virgo , Merkury , praktycznosc , perfekcja , zycie codzienne i analitycznosc z ciaglymi probami oceny , krytykanctwo , takt, umiar i elegancja .Czasami dziwaczeje. Bardzo czesto zarowno rozumna jak i szalona moze wspolistniec w jednej osobie. Zamilowania artystyczne jednak z dodatkiem melancholii .Bardzo logiczna w sposobie myslenia

Nie histeryzuj, ja tez jestem spod Panny :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie histeryzuj, ja tez jestem spod Panny :)

To wlasnie Twoj portret poslalem , co pasuje wkret ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wlasnie Twoj portret poslalem , co pasuje wkret ?

Jakbys tu byl :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz , pasujemy do siebie :poklon: . Ale tak nawiasem mowiac Panny znam znakomicie pod kazdym wzgledem :redevil: .Zawsze mi sie podobaly. Swietnie zorganizowane , no i te szufladki bardzo wazne :lach:

Ale musimy chyba spadac bo zaraz nas tu Szefowa przegoni swoim grubym biczyskiem ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...