Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym wolała wiedzieć coś o kimś komu dupy daję i z kim jednak zamieniam jakieś zdania gdy na chwilę wyjmie fiuta z ust.

Nie żebym się czepiała i w dodatku OT'em we własnym temacie, ale drugi raz piszesz o czymś co jest sprzeczne z Twoją grupą preferencji.

To luźna uwaga i proszę nie odnosić się do niej w tym temacie.

A gdy kandydat na kochanka pyta Hotkę ile ma lat?

Stosowne czy nie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Amik

Myślę, że to kwestia wylewności. Dla jednego żaden problem powiedzieć coś o sobie dla drugiego jest to niestosowne. Generalnie przy odpowiednim poziomie asertywności łatwo można w odpowiedzi wyraźnie dać do zrozumienia, żeby się ktoś od nas odstosunkował z takimi pytaniami, bo do stosunku nam nie potrzebne te zwierzenia i basta ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze że temat trudny szczególnie przed możliwym spotkaniem na zlocie. Dla mnie też jest to bardzo zrozumiałe iż na forum chronimy swoją prywatność w obawie przed identyfikacją ale na spotkaniu myślałem że ludzie patrząc sobie w oczy otwierają choć w części swoje tajemnice. W przeciwnym razie rozmowa o fikcji nie ma większego sensu.

Ale z tego co wnioskuję to trochę taka zabawa w ciuciubabkę .Jestem młodym stażystą i już się czegoś nauczyłem zanim nie popełniłem błędu. Choć nigdy nawet na żywo nie wypaliłbym w pierwszych zdaniach o dane osobowe. Ale ciekawy bym był kim jest mój rozmówca.Czy to coś złego? Ja nie jestem ukrytym agentem ani dziennikarzem ale fakt może trzeba być czujnym. hmmmm

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Irytujących pytań ciąg dalszy

1. Spotkamy się już dziś ? (delikwent, który dopiero co napisał "czesc")

2. A mogę wysłać Twoje zdjęcie koledze ?

3. Masz coś przeciwno jakbym chciał nagrywać nasze rozmowy przez telefon ? ... ssiiiiiicccc

.

.

.

Ad 2 i 3

Choć w obu przypadkach wolałbym by typek zapytał, a nie robił tego za plecami - fuj.

Albo pytał, a i tak robił swoje :(

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zakładasz jednorazówkę w hotelu to jasne. Jeśli romans - znaczy jednak dopuszczasz kogoś do siebie bliżej, może spotykacie się w domu - podaje na swoim przykładzie.

Na początku niczego nie zakładam. I nie widzę też powodu, by przynosić CV komuś z kim spotkam się być może raz.

A jeśli przerodzi się to w dłuższą relację, to pewne informacje wychodzą w sposób naturalny w rozmowie, a nie dlatego, że ktoś wypytywał. 

Kwestia posiadania rodziny często (nie mówię zawsze) ale np łączy się z wykonaniem badań wszystkich zainteresowanych relacją. Zazwyczaj zgodnie z zasadą "mam dla kogo żyć".

Aaaa, rozumiem. Jak ktoś nie ma rodziny, to hulaj dusza, bo nie ma dla kogo żyć? No ciekawe spostrzeżenie. ;)

Poza tym, Smell, MNIE wystarczy, że wiem, że dobrze mi się z kimś rozmawia, czy pieprzy (najlepiej obie opcje jednocześnie ;) ). Jakoś nie nakręciłoby mnie bardziej to, że ktoś ma tytuł profesora zwyczajnego, ani też nie odstręczyłoby mnie, gdyby wykonywał jakieś mało prestiżowe zajęcie. Interesuje mnie zachowanie wobec mnie, bo w obu wspomnianych grupach są ludzie kapitalni i zwykłe buce. ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do irytujących pytań to: czy jestem naturalnie ruda i czy na dole też oraz czy mój temperament jest tak samo ognisty jak włosy. A ci ma jedno do drugiego? ?? Pytań na tematy zawodowe unikam jeśli to początek znajomości. Chronie swoją prywatność.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Irytujących pytań ciąg dalszy

1. Spotkamy się już dziś ? (delikwent, który dopiero co napisał "czesc")

2. A mogę wysłać Twoje zdjęcie koledze ?

3. Masz coś przeciwno jakbym chciał nagrywać nasze rozmowy przez telefon ? ... ssiiiiiicccc

.

.

.

Ad 2 i 3

Choć w obu przypadkach wolałbym by typek zapytał, a nie robił tego za plecami - fuj.

Albo pytał, a i tak robił swoje :(

Powiem szczerze, że te pytania to hardcore!!!!!!  Nie wiem czy macie czasem podobne wrażenie ale zdarzają się rozmowy po których człowiek zastanawia się czy aby po drugiej stronie nie siedzi jakiś 15 latek;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że te pytania to hardcore!!!!!!  Nie wiem czy macie czasem podobne wrażenie ale zdarzają się rozmowy po których człowiek zastanawia się czy aby po drugiej stronie nie siedzi jakiś 15 latek;-)

Najgorsze że takie rzeczy się zdarzają ... nie nie ... ponoć nie byli nastolatkami :( ale mam wątpliwości :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze że takie rzeczy się zdarzają ... nie nie ... ponoć nie byli nastolatkami :( ale mam wątpliwości :)

Skoro to nie wiek, to najwyraźniej nadmierny odpływ krwi do narządów płciowych niektórych osobników powoduje chwilowe zmniejszenie ukrwienia a tym samym aktywności odpowiedniego obszaru mózgowego;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gwoli sprawiedliwości - sama zadaję pytanie, które komuś może wydać się niestosowne. Mianowicie pytam, czy jest w związku, czy jest singlem. Jednak pytanie to uzupełniam tym, że nie kieruje mną wścibstwo, a po prostu nie chciałabym narobić kłopotu komuś, kto jest w związku np. szminką rozmazaną na kołnierzyku koszuli, czy zadrapaniami na tyłku.  ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...