Skocz do zawartości
illa

Niestosowne pytania od "trzecich"

Rekomendowane odpowiedzi

Od "trzecich" czyli osób biorących (lub tych, z którymi korespondujecie albo spotykacie na zlotach/kawkach/itp) udział w układzie cuckoldowym.

Do tematu natchnął mnie (jeden z Użytkowników), który przed chwilą zadał pytanie (publicznie), gdzie wypowiadający się wcześniej, pracują. Moim zdaniem takie pytanie jest co najmniej niestosowne, nawet zadane na pw, takim byłoby również.

A jakie pytania Wy uznajecie za niestosowne?

wypowiedź tego Użytkownika padła publicznie,  więc nie widzę powodu do ukrywania jego nicku.

Wiele jest tematów na Forum, które powstały dlatego, że ktoś kogoś do nich zainspirował i również o tej inspiracji jest w nich mowa.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Och, strasznie irytują mnie takie pytania i wchodzenie z butami w życie. Przecież jeśli będę miała ochotę o sobie powiedzieć więcej, to wyjdzie to naturalnie, w swobodnej rozmowie. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum dla wszystkich jest jasne, że jestem w związku cuckoldowym. Poza forum już nie i zazwyczaj faceci wypytywali bardzo o mojego Mana. Oczywiście rozumiem ciekawość, ale chyba informacja o tym, że wie i nie ma nic przeciwko temu (a wręcz przeciwnie) powinna wystarczyć, a już z pewnością na początku znajomości? Pytania typu: "nie umie cię zaspokoić?", "jest impotentem?", są - mówiąc baaardzo delikatnie - niestosowne. Już nie mówiąc o tym, że kompletnie nietrafione.

No i jeszcze: "a długo jesteście razem?", "znudził Ci się?". No żesz k... książkę pisze jeden z drugim? Czy domorosły psychoanalityk?

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczba i rodzaj "niestosownych" pytan jest zalezna od rodzaju i czasu trwania naszych znajomosci.

Na poczatku znajomosci tych "niestosownych" pytan jest bardzo duzo , potem w miare wzajemnego zainteresowania nastepuje budowa "mostow" mniej lub bardziej udana i likwidowanie barier do zadawania takich pytan.

Z cala pewnosci na poczatku znajomosci niestosowne pytania dotycza statusu materialnego, wyksztalcenia , zatrudnienia  czy zwiazku prywatnego.

Zawsze lepiej jest zachowac dyskrecje i mniej pytac i nie wiercic dziury w brzuchu.

Cierpliwosc sie poplaca dla obydwu stron.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Jansem, ale fajnie że Illa zadała ten temat.

Nie tylko etap znajomości ale nasze hmmm skracanie dystansu w sprawie.

Kiedyś każde pytanie byłoy trudne ahhaha - z czasem już luźniej podchodzimy do sprawy.

Nie mniej pytania o:

- miejsce pracy,

- dokładniejsze miejsce zamieszkania

- nazwisko

czyli potocznie traktowane jako dane osobowe raczej nie należą do naszych ulubianych :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zapyta przewrotnie - możesz rozmawiać o swojej piczy a o tym co zajmuję sporą część Twojego życia już nie? ;) Dla mnie pytanie o zawód jak każde inne. No może poza zadaniem go na forum "grupowo". Czyli okoliczności bardziej to determinują a nie samo pytanie. Wszak od odpowiedzi np zależy Twoja dyspozycyjność czasowa, możliwości spotkań a także - nie oszukujmy się - finanse. A poza tym całkiem obiektywnie - sporo interesów załatwia się przy różnych okazjach. Czemu ten mamy wyłączyć? Prędzej czy później to i tak padnie tak samo jak kwestie związku i posiadania dzieci i wiele innych.

Część pytań jest bardziej irytująca jeśli akurat to Twój czuły punkt i ktoś nieopatrznie w niego trafi. Ale nie trzeba na szczęście odpowiadać nic poza "a co Cię to obchodzi";)

Smell zgodzę się, ale mowa raczej nie o tym czym się zajmujesz a o miejsce pracy.

Czym innym powiedzieć jestem handlowcem, a czym innym pracuję w firmie xxx w mieście xxxx na ulicy xxxx

A co do dyspozycyjności to wystarczy zapytać czy praca pozwala Ci na spotkanie się ze mną by się pobzykać ? :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czym innym powiedzieć jestem handlowcem, a czym innym pracuję w firmie xxx w mieście xxxx na ulicy xxxx A co do dyspozycyjności to wystarczy zapytać czy praca pozwala Ci na spotkanie się ze mną by się pobzykać ? :)

Tez tak uwazam. Informacja o dyspozycyjnosci jest najwazniejsza.Reszta juz mniej i ma tylko charakter uzupelniajacy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zapyta przewrotnie - możesz rozmawiać o swojej piczy a o tym co zajmuję sporą część Twojego życia już nie?

Owszem, o piczy, bo spotkanie ma się odbyć w tej "sprawie".

O pracy  mogę rozmawiać na rozmowie kwalifikacyjnej.

A o dyspozycyjność można po prostu zapytać, bez zagłębiania się w czyjeś sprawy zawodowe, czy osobiste.

Nie widzę też powodu, by kogoś, kogo nawet jeszcze nie znam, wtajemniczać w to, czy mam dzieci, czy nie, bo gówno go to powinno obchodzić, o ile umiem tak się zorganizować, by znaleźć czas na spotkanie. 

W ogóle nie wiem dlaczego miałabym rozmawiać o moim życiu z kimś, z kim mam się po prostu pieprzyć, a nie szukać sensu życia. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie pytanie o to czym sie zajmuje jest całkiem normalne. Nie mam z tym problemu. Jedyne pytania jakie mnie irytują w rozmowach z kobietami nie wtajemniczonymi to te o żonę... czy wie?,co ona na to?, czy ona tez?... nie wspomne już o nastepujacych potem próbach uświadomienia mnie że to chory układ ;) Reasumując...bez obaw z pytaniami do mnie ;) 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byc moze informacja wlasna o posiadanym srodku transportu tez moze okazac sie istotna. Bo przeciez posiadanie np. drogiego roweru wyscigowego zamiast nawet marnych czterech kolek w kontaktach seksualnych decyduje na korzysc tych czterech kolek.

Mobilnosc jest czesto bardzo wazna.

Taka informacje warto przekazac bez pytania.

Przy okazji rowniez gratuluje Illi za zainicjowanie waznej i ciekawej dyskusji :kwi:  Dzieki takim dyskusjom Forum jest zawsze atrakcyjne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...