Skocz do zawartości
feetek

Seks przy obcych

Rekomendowane odpowiedzi

Dość często mamy okazje sie przyglądać jak i kochać przy obcych :) Zupełnie mi to nie przeszkadza , raczej podnieca.

Musze także dodać ze niekiedy kobiety przeżywajace orgazm ( tak mi sie wydaje ) :)wydają różnego rodzaju dźwięki , ktore mnie akurat rozsmieszaja i nie moge sie skupić na sexie, ale to tylko taki mały minusik :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast marzę o takim kółeczku onanistow którzy zalaliby mnie

Wybierz się na gang bang, napewno będziesz zadowolona :). A może już byłaś ? Znamy parę dziewczyn uzależnionych od tego.

GB może być związane z bukkake, ale nie każde bukkake musi być GB. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jeszcze wspomnę, bo przewertowałem cały wątek, że taki seks to dobry wstęp do klimatu cuckold. Oswajanie się z kimś innym w takiej intymnej sytuacji.

Apropo walących konia w kółeczko facetów to też się zdarzyło w klubie swingers, ja ze swoją szaleństwo, a dookoła kilku bez krępacji trzepało. Z tymi tryskającymi na nas wytryskami to lekka przesada, bo raz że nie tryska jak na filmach na 1-2 metry przecież :), a dwa że byli na tyle ogarnięci że jakoś że tak powiem "pod siebie to robili" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem są tak blisko, że trzeba się uchylać albo wycierać Alicję husteczkami :(

Jakoś nie mam takiego problemu. Jak sobie nie życzę, by pan podchodził zbyt blisko - zazwyczaj wystarczy samo moje spojrzenie. Mniej rozgarniętym mówię stanowczym tonem "NIE".  :less:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie mam takiego problemu. Jak sobie nie życzę, by pan podchodził zbyt blisko - zazwyczaj wystarczy samo moje spojrzenie. Mniej rozgarniętym mówię stanowczym tonem "NIE". :less:

Tak jest w praktyce.Kobieta decyduje ! :hujowe::dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem są tak blisko, że trzeba się uchylać albo wycierać Alicję husteczkami :(

Mam pewien klopot z z Toba.

Wystepujecie tu jako para i nie wiadomo kto prezentuje swoje wypowiedzi, Alicja czy on.

Mogę prosić o podpisywanie albo oznaczanie odpowiedzi kto w danej chcwili sie wypowiada?

Wiem o co prosze bo sam/sami bylismy w takiej sytuacji i najwygodniej bylo rozbic konto na dwa osobne

Wracajac do sprawy to mnie podgladanie przez innych kreci

Lubie to bardzo, podobnie kiedy jestem podgladaczem

Szkopuł tylko w tym kiedy kogos zaatakujemy takimi tresciami a osoba ta bedzie bardzo na nie, wtedy kicha.

Klub jest dobrym miejscem ale juz nieco traci na tej atrakcyjnosci zaskoczenia :-)

Generalnie tematowi mowie TAK :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym spróbował, kameralnie, bez kółeczka "fanów"

Ale wbrew pozorom to nie takie proste, zwłaszcza jak się większość czasu pracuje albo niańczy latorośla. Pamiętam taki czeski film " Opowieść o zwyczajnym szaleństwie", gdzie pewna dojrzała para poprosiła głównego bohatera o "sąsiedzką" przysługę, polegającą właśnie na oglądaniu ich podczas seksu. Jego sfrustrowany wyraz twarzy po każdym z takich "seansów"  bezcenny:)

Niemniej...wierzę, że wszystko mogłoby się odbyć z korzyścią dla wszystkich stron. Może nawet nie trzeba byłoby się trzymać sztywnych granic i - jeśli podglądający nabrałby takiej ochoty -  pozwolić mu na cos więcej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mieliśmy taką sytuacje na imprezce po alkoholu. My i para znajomych. Na początku było zajebiście i śmiesznie bo żartowaliśmy na temat co ja ci dzisiaj nie zrobie ale jak kolega wyjechał że może byśmy sie zamienili to moja panna sie obużyła i skończyły sie igraszki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wbrew pozorom to nie takie proste, zwłaszcza jak się większość czasu pracuje albo niańczy latorośla. Pamiętam taki czeski film " Opowieść o zwyczajnym szaleństwie", gdzie pewna dojrzała para poprosiła głównego bohatera o "sąsiedzką" przysługę, polegającą właśnie na oglądaniu ich podczas seksu. Jego sfrustrowany wyraz twarzy po każdym z takich "seansów"  bezcenny:)

Ach ten cudowny Zelenka... :)

Ja jestem na tak, bardzo na tak, mój pies nie był nigdy zachwycony takim pomysłem, więc nigdy się nie udało, jednak w przyszłości an pewno spróbuję.  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie, za jakiś czas, gdy nadejdzie epoka komercyjnych lotów międzyplanetarnych, o seks przy obcych może być zdecydowanie łatwiej :list:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...