Skocz do zawartości
feetek

Seks przy obcych

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdarzyło wam się uprawiać seks w obecności obcych ludzi?

Razem z moją żoną uprawialiśmy kiedyś seks w obecności starszego małżeństwa, zresztą na ich prośbę. Bardzo nas to nakręciło, że ktoś siedzi obok i ogląda nasze igraszki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A bo to raz? :redevil:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat:) Sam nie mam takiego doświadczenia, ale ma moja Żona. Podobno bardzo ciekawe połączenie wstydu i podniecenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz na zlocie było kilku obserwatorów :P

W kolejce ? czy niesmialych ? :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jest w jakimś stopniu ekshibicjonistą, to tak jak mnie taka sytuacja dodatkowo nakręca. Szczególnie gdy jest to tzw. anonimowy tłum, wtedy można w pełni oddać się rozkoszy czując na sobie spojrzenia obcych oczu ;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zabawiałem się z moją żonką w plenerze. W młodym zagajniku. Posuwałem ją na kocyku. W pewnym momencie zauważyłem dwóch młodych chłopaków podglądających nas z odległości ok 5 metrów. Udałem, że ich nie widzę. Nie chciałem płoszyć żony, więc cichutko na uszko powiedziałem jej jaka jest sytuacja. Byłam pewien, że się poderwie i osłoni ciuszkami. Ale stała się rzecz zaskakująca! Żona przewróciła mnie na plecy i usiadła na mnie. Odwróciła się tak, żeby chłopcy widzieli ją z przodu. Była szalenie podniecona! Na początku udawała, że ich nie widzi ale potem już patrzyła im w oczy i ujeżdżała mnie dalej. Jej podniecenie udzieliło się nam wszystkim. Ja niestety nie widziałem reakcji chłopaków gdyż leżałem na plecach odwrócony do nich głową. Żonka na mnie szalała! Była tak mokra, że jej cipka aż chlupała. Odginała się do tyłu, żeby mogli dobrze widzieć jej wypełnioną cipkę. Widziałem, że porusza bezgłośnie ustami, jak by do nich coś mówiła, gestykulował, do czegoś zachęcała. Po chwili kątem oka zauważyłem ich ok metr od nas. Mieli spuszczone spodnie i majtki. Onanizowali się intensywnie. Po chwili zobaczyłem na sobie i żonie ich spermę, Och, ile tego było! Żona za chwilę też miała spazmy rozkoszy a ja chwilę później. To było niezwykle intensywne!!! 

Chłopaki zaraz zniknęli. Szkoda! Żona placami zgarniała ich spermę ze swojego ciała i zlizywała z palców. Wtedy jeszcze nie była Hotką! Byłem totalnie zaskoczony jej zachowaniem. Była dla mnie odkryciem!

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...