Skocz do zawartości
bigboy89

Męska przyjemność - reaktywacja!

Rekomendowane odpowiedzi

Ujęcie nr 2 zwraca moją uwagę chwytem za włosy, grrrr :oops:

Ponieważ, nie na wszystkich widać w całości wszystko, z wyborem się powstrzymam ;) ;) ;)

Po kolejnej chwili..

Nr 4 jako całość spowodował, że nabrałam ogromnej ochoty.., ojej..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nr 4 jako całość spowodował, że nabrałam ogromnej ochoty.., ojej..

Nic dziwnego bo przeciez to jeszcze daleko w 10 -cio stopniowej skali do perfekcji.

Nr 4 to dopiero nr 5 - 6 w tej skali :lach: hihi...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic dziwnego bo przeciez to jeszcze daleko w 10 -cio stopniowej skali do perfekcji.

Nr 4 to dopiero nr 5 - 6 w tej skali :lach: hihi...

Wymagający Jans! ;)

Tak tak, wzięłabym koleżankę na bok, i ze słowami "patrz Maleńka i ucz się" zabrała za "dzięcioła" (co za określenie) :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Zupełnie przypadkowo, trafiliśmy niedawno na pełną wersję filmiku, którego krótki clip zapostował bigboy69 w pierwszym poście tego tematu, który to z kolei stał się dla nas inspiracją do popełnienia ostatniej sesji przed oknem  :redevil:

Bardzo uzdolniona niewiasta i taka niewinna...  :mily:

A oto wspomniany filmik:

http://www.xvideos.com/video10354147/kimber_day_the_innocence_of_youth_7_

Jako, że została dodana nowa możliwość dodawania wlepek, więc odświeżam temat. Na początek przypomnienie kilku wątków, z czasem pojawią się nowe wstawki :)

Zapraszam do wypowiedzi i może dzielenia się własnymi "odkryciami'.

Męska przyjemność - czy aby na pewno tylko męska? :D

ENJOY! :redevil:

1419700998__2.gif

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Zupełnie przypadkowo, trafiliśmy niedawno na pełną wersję filmiku, którego krótki clip zapostował bigboy69 w pierwszym poście tego tematu, który to z kolei stał się dla nas inspiracją do popełnienia ostatniej sesji przed oknem  :redevil:

A oto wspomniany filmik:

A: Plusem posiadania osobnych kont, w przypadku par, jest to, że można swoje posty nawzajem polubić :) Ja niestety nie mogę, bo ta opcja jest dla mnie niedostępna... A bardzo mi się ten filmik podoba :)

Brawo, drogi mężu :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A oto wspomniany filmik:

A: Plusem posiadania osobnych kont, w przypadku par, jest to, że można swoje posty nawzajem polubić :) Ja niestety nie mogę, bo ta opcja jest dla mnie niedostępna... A bardzo mi się ten filmik podoba :)

Brawo, drogi mężu :)

R: Co Wy robicie o 2 w nocy? Nie możecie zasnąć? :redevil:

A: z materiałów zdjęciowych wynika, że sztuka ta w Twoim wykonaniu jest na poziomie mistrzowskim, a ja sam chętnie bym się oddał w ręce takiej profesjonalistki :redevil: 

upss mam nadzieję, że R. się nie pogniewa za niemoralną propozycję :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: bigboy69, 2. w nocy to najlepsza pora na uskutecznianie wszelkich tańców, hulanek i swawoli :) Szkoda życia na jakieś tam spanie!

A. podchodzi do sprawy bardzo ambicjonalnie. Oczywiście osiągnięcie mistrzostwa PRO EXPERT LEVEL +10, wymaga regularnych ćwiczeń. Ja jako kochający mąż i doświadczony trener, ułożyłem jej jakiś czas temu grafik ćwiczeń i pilnuję, aby do ostatniej kropelki zawsze wszystko było wyss... yyy znaczy wykonane  :mily:

PS. Obawiam się, że jesteśmy już tak zepsuci, że mało która propozycja wydaje się niemoralna  :redevil:

R: Co Wy robicie o 2 w nocy? Nie możecie zasnąć? :redevil:

A: z materiałów zdjęciowych wynika, że sztuka ta w Twoim wykonaniu jest na poziomie mistrzowskim, a ja sam chętnie bym się oddał w ręce takiej profesjonalistki :redevil:

upss mam nadzieję, że R. się nie pogniewa za niemoralną propozycję :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: bigboy69, 2. w nocy to najlepsza pora na uskutecznianie wszelkich tańców, hulanek i swawoli :) Szkoda życia na jakieś tam spanie!

A. podchodzi do sprawy bardzo ambicjonalnie. Oczywiście osiągnięcie mistrzostwa PRO EXPERT LEVEL +10, wymaga regularnych ćwiczeń. Ja jako kochający mąż i doświadczony trener, ułożyłem jej jakiś czas temu grafik ćwiczeń i pilnuję, aby do ostatniej kropelki zawsze wszystko było wyss... yyy znaczy wykonane  :mily:

PS. Obawiam się, że jesteśmy już tak zepsuci, że mało która propozycja wydaje się niemoralna  :redevil:

Takie zepsucie to same korzyści :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A. podchodzi do sprawy bardzo ambicjonalnie. Oczywiście osiągnięcie mistrzostwa PRO EXPERT LEVEL +10, wymaga regularnych ćwiczeń.

No to moze warto ten PRO EXPERT LEVEL  +10 szerzej opublikowac publicznosci na lamach forum ?

Grafik cwiczen jest przeciez konieczny w doskonaleniu techniki :redevil:

Az jestem ciekaw czy to moze moj grafik cwiczen napisany 100 lat temu :lach: :lach:  ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...