Skocz do zawartości
bigboy89

Męska przyjemność - reaktywacja!

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że została dodana nowa możliwość dodawania wlepek, więc odświeżam temat. Na początek przypomnienie kilku wątków, z czasem pojawią się nowe wstawki :)

Zapraszam do wypowiedzi i może dzielenia się własnymi "odkryciami'.

Męska przyjemność - czy aby na pewno tylko męska? :D

ENJOY! :redevil:

1419701061__38941.gif

1419701265__4.gif

1419701335__6.gif

1419700998__2.gif1419701223__3.gif

1419701318__5.gif1419701357__7.gif

1419701410__8.gif1419701439__9.gif

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas tej aktywności uwielbiam patrzeć się Kochankowi lub Mężowi (zależy, z którym jestem w danej chwili ... ) w oczy i uśmiechać się, jak taka wygłodniała kocica :redevil: . Widzę wtedy w oczach Partnera dziką żądzę i chęć szybkiego spenetrowania mnie ... Hmmm ... No jest to moment mega podniecający dla nas wszystkich.

Lubię języczkiem bawić się i drażnić członka ... i jeszcze go tak szybko nie chwycić w usta ... tak, żeby Partner już się nie mógł doczekać, kiedy go w końcu wezmę w pełni do buzi ... hmmm ... :-P

• Lubię 20
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas tej aktywności uwielbiam patrzeć się Kochankowi lub Mężowi (zależy, z którym jestem w danej chwili ... ) w oczy i uśmiechać się, jak taka wygłodniała kocica :redevil: . Widzę wtedy w oczach Partnera dziką żądzę i chęć szybkiego spenetrowania mnie ... Hmmm ... No jest to moment mega podniecający dla nas wszystkich.

mnie byś uwiodła, oddaje się w Twoje ręce i nie tylko ręce :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O qrva....

Mam rewolucję w spodniach - ta ślicznotka po prawej, w przedostatnim rzędzie....

Jest absolutnie odjazdowa i jaki ma fun z tego loda...!!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu uwielbiam te kobiece "czułe spojrzenia"  :evil: 

BigBoy69 -- brawo za odświeżenie tematu :klaszcze:  :dobre:  :piwo2:   

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że została dodana nowa możliwość dodawania wlepek, więc odświeżam temat. Na początek przypomnienie kilku wątków, z czasem pojawią się nowe wstawki :)

Zapraszam do wypowiedzi i może dzielenia się własnymi "odkryciami'.

Męska przyjemność - czy aby na pewno tylko męska? :D

ENJOY! :redevil:

1419701061__38941.gif

1419701265__4.gif

1419701335__6.gif

1419700998__2.gif1419701223__3.gif

1419701318__5.gif1419701357__7.gif

1419701410__8.gif1419701439__9.gif

obrabianie kukurdzy :) swietne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię języczkiem bawić się i drażnić członka ... i jeszcze go tak szybko nie chwycić w usta ... tak, żeby Partner już się nie mógł doczekać, kiedy go w końcu wezmę w pełni do buzi ... hmmm ... :-P

hehe niezła z Ciebie kusicielka ;-) Wiesz jak z nami pogrywać ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehe niezła z Ciebie kusicielka ;-) Wiesz jak z nami pogrywać ;-)

Hmmm ... dziękuję ... i tu następuje liźnięcie ... :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wredna Wiedźma, dnia 27 Grudnia 2014 - 21:57, napisał(a): Hmmm ... dziękuję ... i tu następuje liźnięcie ... :redevil: nie kuś kochana, nie kuś ;-)

Po to tu jestem :redevil: Nie wstąpiłam do zakonu ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...