Skocz do zawartości
Duszek darekdarrro

Nasze "lajtowe" początki

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek darekdarrro

Witajcie,

jesteśmy młodą parą, razem od kilku miesięcy. Temat cuckoldu kręcił mnie już od dawna, w rzeczywistości jednak narazie nie zdecydowalibyśmy się na taki krok, może kiedyś, jak już będziemy parą ze sporym doświadczeniem. Aktualnie bardzo się kochamy i możliwie najwięcej czasu spędzamy ze sobą, ale jak wiadomo jest czas świąt i niestety(albo stety :) ) moja ukochana musiała pojechać na drugi koniec Polski do swojej rodziny(wyjechała już 18 grudnia, wtedy były najtańsze bilety na samolot). Jest o mnie bardzo zazdrosna, jak i ja o nią. Dlatego też od zawsze nie pozwalała mi się masturbować(a nawet wogóle dotykać swojego penisa, powiedziała że jest tylko jej :D ), mówi że by tego nie zniosła a mi to nie przeszkadza, wręcz podnieca. Wcześniej bardzo często się kochaliśmy, a teraz taka przerwa, 9dni!(minęło już 5). Cały czas chodzę podniecony i myślę o swojej wybrance, wcześniej wymagałem od niej aby też się nie masturbowała, skoro ja nie mogę, jednak dwa razy jej się nie udało i było jej z tego powodu bardzo przykro(ja oczywiście byłem w 100% wierny), nie byłem za to na nią jakoś bardzo zły, bardziej podniecony na samą myśl. Przedwczoraj jej powiedziałem, że jak ma ochotę, to może sobie zrobić dobrze, jako że też jest bardzo podniecona cały czas, ale ma mi nagrać film. Zrobiła to 2 razy a ja podczas czekania aż skończy odchodziłem od zmysłów, pierwszy raz czułem tyle emocji :D mi zabroniła go dotykać. Często się wymieniamy zdjęciami i wczoraj także była z tego powodu podniecona, zrobiła to 2 razy(raz do moich zdjęć a raz do filmu dla mnie) oczywiście byłem bardzo podniecony jak wcześniej ale potem powiedziała że chciałaby zobaczyć jakiś film ze mną. Myślałem co mogę zrobić na nim, skoro nie mogę się dotykać. Wysłałem film jak sobie wsadzam paluszek w pupę, wiedziałem że jej się to spodoba bo tak jak ja jest bardzo zboczona. Podnieciła się jak nigdy i zrobiła to 4 ! razy, na koniec jeszcze wysłałem jej zdjęcie stojącego penisa i powiedziałem że ma być jeszcze jeden :) Tak więc miała wczoraj 7 orgazów. A ja tutaj cierpię bez możliwości nawet dotknięcia go :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajną masz dziewczynę gratulacje.

Zawsze możesz powiedzieć, że się nie masturbowałeś tylko chciałeś się wysikać a ze stojącym jest to prawie nie możliwe ;)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok fajnie ale gdzie w tej całej opowieści poza nieznaczną wzmianką nawiązanie do tematyki forum?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Masz bardzo erogenną kobietę, pozazdrościć ( 7 orgazmów do zdjęć)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...