Skocz do zawartości
voyeur

Tańcząc pośród cieni..

Rekomendowane odpowiedzi

Za krótkie pewnie do opowiadań, to może wrzucę jako "fantazję" ?

---

Przez ostatnią godzinę tańczyliśmy z Agnieszką do wolnej muzyki, przytuleni. Dobre wino. Dobra atmosfera.. baardzo przyjemnie. W półmroku sali na parkiecie jeszcze kilka par, pochłoniętych poznawaniem siebie nawzajem.

Zmęczony, siadam na kanapie. Żona z uśmiechem oznajmia, że nadal ma ochotę tańczyć. Łatwo daje się namówić jakiemuś nieznajomemu. Patrzę jak tańczą.

Agnieszka wolno kołysze biodrami w rytm muzyki. Długie nogi, w szpilkach, ze srebrnym łańcuszkiem na kostce. Ma na sobie czerwoną sukienkę, tę z rozcięciami. Ma takie piękne oczy..  Dłonie faceta coraz śmielej błąkają się po jej ciele. Nie dziwię mu się.

Nagle światło gaśnie zupełnie. Siedzę w całkowitych ciemnościach. Słyszę czyjeś szepty, ktoś cicho cichocze. I cisza... A potem głębokie westchnienie.. którego nie mogę pomylić z niczym innym.

Niedługo potem czuję lekkie muśnięcie włosami, ciepły oddech na szyi, obezwładniające perfumy. Tak, to ona. Szepce, z ustami przy moim uchu:
- Wiesz, że on tu stoi.. tuż za mną?

Obejmuje mnie, lekko ocierając się o moją twarz piersiami. Pochyla się głębiej, na wyprostowanych nogach. W rękę wsuwa mi jakiś skrawek materiału. Szepce z ustami nadal wprost przy uchu:
- Teraz pod sukienką mam już tylko pończoszki.. Tak właśnie chciałeś..?

Całuje mnie w usta. I wtedy czuję, jak żona nagle otwiera szeroko usta, z trudem łapiąc powietrze. Jęczy głośno, wprost do mojego ucha.. Jej ciało faluje, jakby pod wpływem gwałtownego przypływu. Później centymetr za centymetrem wycofuje się, spływając kaskadą włosów po mojej twarzy. I wtedy kolejne pchnięcie. Tym razem nieco delikatniej, ale równie stanowczo.

- Kochanie.. czujesz, jak mnie posuwa? ooh.. Ooooh...! - mówienie najwyraźniej sprawia jej trudności, jest przerywane głośnymi westchnieniami - Tego właśnie chciałeś?

Czuję, że wieczór dopiero się zaczyna..

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się. Widać, że opowiadanie nie musi być długie aby pobudzić fantazję czytelnika.

"czujesz, jak mnie posuwa? ooh.. Ooooh...! - mówienie najwyraźniej sprawia jej trudności... - Tego właśnie chciałeś?"

Jeszcze mam ten obraz przed oczami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...