Skocz do zawartości
Sem.

Nowe ustawienia edytora pisania na Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe ustawienia edytora pisania na Forum

Szanowni Użytkownicy, w dniu 15 Grudnia 2014, zmienione zostały uprawnienia dotyczące zawartości BBCode dostępnych w edytorach tekstu na ZKF. Nie rozumiem po co mam się męczyć i odgórnie Wam zabraniać, np używania określonych kolorów, skoro mogę spowodować, że pisanie "kolorami" jest dostępne tylko dla członków wybranych Grup. To samo tyczy się wstawiania tagu "obrazka" z zewnątrz zamiast załącznika, wyboru czcionki, wielkości czcionki. Po co mam się męczyć, upominać i edytować, skoro mogę część rzeczy, po prostu wyłączyć dla określonych Grup. Tak też zrobiłem. Dlatego też od dnia 15.12.2014 takie BBCode takie jak:

Wybór czcionki- tym tagiem, może posługiwać się wyłącznie Administrator, dla wszystkich pozostałych Grup, wybór czcionki jest niedostępny i niewidoczny w edytorze.

Wielkość Czcionki- Tym tagiem, może posługiwać się Administrator, Junior Admin, Super Moderator oraz członkowie Grupy VIP. Dla wszystkich pozostałych Grup, wybór wielkości czcionki jest niedostępny i niewidoczny w edytorze.

Kolor czcionki- Tym tagiem, może posługiwać się Administrator, Junior Admin, oraz Super Moderator. Dla wszystkich pozostałych Grup, wybór koloru czcionki jest niedostępny i niewidoczny w edytorze.

Image Url- tym tagiem, może posługiwać się wyłącznie Administrator, dla wszystkich pozostałych Grup, wybór ładowania obrazków z URL jest niedostępny i niewidoczny w edytorze. Proszę zamieszczać zdjęcia wyłącznie w formie załącznika do postu, tak jak jest to opisane w zasadah działów. Ograniczenie to nie dotyczy Użytkowników Tapatalk, którzy mogą dodawać zdjęcia URL za pomocą opcji "Image hosted by Tapatalk".

Tym sposobem, nie będę już musiał nikogo upominać aby nie przekraczał swoich uprawnień, nie pisał czcionką wielkości słonia dodatkowo ją wytłuszczając, aby nie pisał na zielono lub czerwono, nie ładował obrazków z hostingów które oferują tymczasowe publikacje zdjęć a potem w temacie są komentarze do zdjęć których NIE MA, bo każdy kto nie posiada uprawnień, ten po prostu nie jest w stanie takiej akcji wykonać.

Pozdrawiam, ZKF Administrator.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...