Skocz do zawartości
eliotness

Dlaczego Cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym, żeby to była porywająca odpowiedź, ale chyba Cię zawiodę - po prostu z egoizmu w czystej postaci. Czy ona dałaby się przekonać? Być może. Każdy ma jakiś swój mniejszy lub większy fetysz, ale w moim obszarze pragnień nigdy nie znajdowało dzielenie się własną Żoną.

To ja zawsze miałem być ten zły :redevil:

Rozumiem.

Osobiscie jednak wolałabym spotykać się z mężczyzną, ktory nie ma tego typu ograniczeń. Otwartość w tym temacie budzi większe zaufanie.

Ale może to ja mam niepotrzebne zahamowania ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem.

Osobiscie jednak wolałabym spotykać się z mężczyzną, ktory nie ma tego typu ograniczeń. Otwartość w tym temacie budzi większe zaufanie.

Ale może to ja mam niepotrzebne zahamowania ;)

Niepotrzebne. Nie wnikaj w to. Są przecież hw, które też mają te same ograniczenia i cała przecież rzesza kochanków, których żony nie wiedzą.

Na początku też gdzieś z tyłu głowy miałam to "zahamowanie" a potem stwierdziłam, że to nie moja sprawa co czynią lub nie ich połówki czy wiedzą czy nie, nie moja to sprawa. Oddzielam. I nie oceniam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oddzielam. I nie oceniam.

Ja tez nie oceniam, albo sie staram, ale mam takie zahamowanie zwiazane z oceną właśnie, ale mnie przez takiego kochanka.

Bo mi sie to zaraz kojarzy z jego egoistycznym podejściem do calego układu.

Braniem dla wlasnej tylko satysfakcji.

I ze złą oceną tego zjawiska.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Nie wiem, czy to powinno być rozpatrywane w kategoriach ograniczenia, ale nie mniej - rozumiem, co masz na myśli. Zawsze pozytywniej patrzy się na osoby wyznające te same poglądy, niż te jedynie mocno zbliżone... ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I ze złą oceną tego zjawiska.

O, podejrzewałem, że w głównej mierze o to właśnie Ci chodzi. Muszę się tutaj z Tobą mocno zgodzić - świadomość zrozumienia zjawiska jest moim zdaniem KLUCZOWA aby zabawa była korzystna dla wszystkich. To ma być w każdym wypadku sytuacja, w której wszyscy są wygrani. Rozumiem obawę, ale nieco więcej zaufania - myślę, że nikt nie wchodzi tutaj, kiedy usłyszy o temacie w ciemnych zakątkach internetu... A nawet jeśli, to jeszcze bardzo daleko do odwagi podjęcia odpowiednich ktroków ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że nikt nie wchodzi tutaj, kiedy usłyszy o temacie w ciemnych zakątkach internetu...

Haha, myślę, ze większość tutaj taką drogą właśnie weszła ;)

Ale cieszę się, że mnie rozumiesz.

Miałam taką znajomość i glupio się czułam słysząc uwagi w stylu - moja żona nigdy, w życiu bym na to nie pozwolił! Trochę obłudnie to brzmiało.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam taką znajomość i glupio się czułam słysząc uwagi w stylu - moja żona nigdy, w życiu bym na to nie pozwolił! Trochę obłudnie to brzmiało.

Dziwne, trochę niezrozumiałe podejście, no ale cóż... Ludzie są różne :-P Zgaduję, że za daleko ta znajomość nie zaszła ;-)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, trochę niezrozumiałe podejście, no ale cóż... Ludzie są różne :-P Zgaduję, że za daleko ta znajomość nie zaszła ;-)?

Zaszła daleko, zaślepiona byłam ;)

Emocje opadają i wiecej sie widzi.

Dopytałam, bo poruszyłes ten temat. Zaspokoiłam ciekawość.

Ale może bez sensu wnikać, w końcu chodzi głównie o dobrą zabawę, a taką na pewno chętnie zapewnisz i sam się przy okazji spełnisz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale może bez sensu wnikać, w końcu chodzi głównie o dobrą zabawę, a taką na pewno chętnie zapewnisz i sam się przy okazji spełnisz :)

Chyba nie można było tego lepiej podsumować... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam taką znajomość i glupio się czułam słysząc uwagi w stylu - moja żona nigdy, w życiu bym na to nie pozwolił!

ale teraz masz już doświadczenie, jakąś pewność siebie w temacie, zdefiniowane swoje potrzeby, umiejętność oceny potencjału intelektualnego kochanka i już inaczej byś takiego potraktowała

prawda?

zobacz, w zk bardzo bardzo dużo o sobie samych się dowiadujemy i tak naprawdę poza radością grzeszenia, uważam że otrzymujemy wzmocnienie siebie samych... niezależnie z jakiego pułapu samooceny się startuje to potem już nic nie jest takie samo

mi się raz zdarzyła dość nieprzyjemna sytuacja... ano zadzwoniła do mnie partnerka kochanka (ona spoza tematu)  - sama byłam zaskoczona swoją reakcją :D - mam opowiedzieć? 

także myślę, że gdyby jakiś "amant" tak do mnie wyparował też już bym umiała się inaczej zachować, bo już gdzieś tam z tyłu głowy wyłączyłam "zahamowania" a uruchomiłam "egoistyczną samoświadomość"

tak samo na początku byłam uprzejma dla "oszołomów",  a teraz krótko informuję, że nie i koniec, dbam o swój komfort w tym grzesznym świecie i nie dla każdego muszę być uprzejma... znasz to?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...