Skocz do zawartości
Małgosia

Bielizna !

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłam, że panowie często lubią ściągać bieliznę zębami, liżąc, pieszcząc przy tym okolice intymne :)

Kiedyś oglądałam też program jak kobieta wysyłała zainteresowanym swoją bieliznę .... z odrobiną śladów swojej kobiecości ... ;)

Bardzo erotyczne i pociagające ... mi się podoba ... chyba bym wysłała .... :)

Co Wy na to ?

Ja też uważam że taka bielizna ze śluzikiem działa podniecająco o czym przekonałam się osobiście.Mianowicie jednego wieczoru kiedy mój mąż był w pracy zaspokoiłam się sama i zostawiłam moje stringi dla niego żeby sobie powąchał.Poprostu zwariował i to też było podniecające.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały temat i wątek jest nadal bardzo podniecający. Dla mnie jako praktykujacego od czasu do czasu rogacza też. Mnie potwornie kręci myśl, że inny facet otrzymuje od mojej żony wilgotną bieliznę i np. robi sobie nią dobrze :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna mokra od soczków to jak dla mnie coś naprawdę bardzo podniecającego. Uwielbiam dostawać taką bieliznę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dostać takie stringi w zęby .. bezcenne ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dostać takie stringi w zęby .. bezcenne ;)

kilka dni temu dostałem w zęby ospermione majtki i Pani kazała mi sobie zwalić konia i opowiadała mi skąd się jej wzięła sperma na majtkach. Aha a jak waliłem konia z majtkami w gębie to moja Pani przeglądała mi portfel i zabrała mi całą kasę!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...