Skocz do zawartości
Małgosia

Bielizna !

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to na nie.

Jak Kochanek czy Rogacz się zachwyca zapachem to i owszem, ale aby to sprzedawać?

Każda kobieta ma inny zapach to raz, druga rzecz jak kobieta jest podniecona to tez inaczej pachnie niż na codzień, a "soczki" nie wytrzwarzają się na pstryknięcie palcami. Przynajmniej w moim wypadku, swoimi palcami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłam, że panowie często lubią ściągać bieliznę zębami, liżąc, pieszcząc przy tym okolice intymne :)

Kiedyś oglądałam też program jak kobieta wysyłała zainteresowanym swoją bieliznę .... z odrobiną śladów swojej kobiecości ... ;)

Bardzo erotyczne i pociagające ... mi się podoba ... chyba bym wysłała .... :)

Co Wy na to ?

Lubią lubią i to bardzo chociaż pewnie zdarzają się wyjątki...ja do tych wyjątków nie należę i bardzo lubię pieszczoty tego typu...Przeglądając allegro można natrafić na aukcje tego typu...myślę, że sprzedaż to nie za dobry pomysł bo jest to takie,, mechaniczne'' Zarobek na czyimś fetyszu bez żadnego większego zaangażowania...Jeżeli chodzi o wysłanie bielizny z nutką swojej kobiecości kochankowi lub jakiemuś Panu który jest zainteresowany Panią to będzie to bardzo erotyczne i pociagające ale tylko wtedy gdy będzie też zaangażowanie ze strony kobiety...Zainteresowałaś mnie bardzo tym postem...zacząłem się zastanawiać jak by to było dostać od Pani Małże takie majteczki z nutką jej kobiecości...hmm ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadrzylo sie , ze wyslalam mężowi majteczki nasaczone moimi soczkami:)i te oczekiwanie kiedy dojdą do niego ach fajna sprawa :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa mimo ze sie nigdy nie uwazalem za fetyszyste damskiej bielizny to ostatnio z zona rozmawiajac stwierdzilismy ze szkoda ze nie mam jej majtek bo z tesknoty to bym sobie chociaz tyle powachal...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kobieca bielizna to największy mój fetysz. U nas wygląda to tak, że moja żona spotyka się z kochankiem sam na sam. Przed każdym spotkaniem pomagam żonie w ubraniu bielizny (często kupuję jakoś bardzo sexy na tą okazję). Po powrocie ze spotkania w naszych igraszkach bielizna odgrywa bardzo dużą rolę - uwielbiam jak żona zdejmuje majteczki i owija je w okół mojego penisa lub kładzie na twarzy. Obowiązkowy spust na końcu na pończoszki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłka jednak takowych jest myślę też ekscytująca ... przynajmniej dla części facetów ... mam nadzieję :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądając allegro można natrafić na aukcje tego typu...myślę, że sprzedaż to nie za dobry pomysł bo jest to takie,, mechaniczne'' Zarobek na czyimś fetyszu bez żadnego większego zaangażowania

A jeśli dla kobiety właśnie ekscytujące jest poczucie się choć chwilę jak dziwka? Nigdy nie wiadomo co dla kogo jest fetyszem, fantazją. I myślę, że będą panie, które niesamowicie to kręci, wcale nie będą niezaangażowane.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli dla kobiety właśnie ekscytujące jest poczucie się choć chwilę jak dziwka? Nigdy nie wiadomo co dla kogo jest fetyszem, fantazją. I myślę, że będą panie, które niesamowicie to kręci, wcale nie będą niezaangażowane.

Sama bym nigdy nie sprzedała swojej bielizny.... ale prośbie uległam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi żona zafundowała coś takiego mianowicie będąc w pracy pisała mi smski że jest strasznie podniecona i ma ochote na sex. Musiała być mega podniecona bo wysłała mi nawet fotke swojej cipeczki. Podnieciło mnie to strasznie i przy klientach siedziałem z ciasnymi spodniami hahaha. Napisała mi że musiała sobie poradzić paluszkami. Po powrocie do domu zobaczyłem jej stringi, nigdy tego nie robiłem wcześniej ale wziąłem do reki i powąchałem, zapach był nieziemski taki słodkawy. Kobieta podniecona pachnie tak cudownie. Teraz bede częściej wąchał jej majteczki. Rano powiedziała mi że specjalnie zostawiła je dla mnie. I znowu pałka na baczność.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi moja Pani czasami robi fotki z pracy lub z domu albo z randki ze swoją bielizną.

post-13866-0-87071300-1433163446_thumb.jpg

post-13866-0-73236000-1433163454_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...