Skocz do zawartości
Małgosia

Bielizna !

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłam, że panowie często lubią ściągać bieliznę zębami, liżąc, pieszcząc przy tym okolice intymne :)

Kiedyś oglądałam też program jak kobieta wysyłała zainteresowanym swoją bieliznę .... z odrobiną śladów swojej kobiecości ... ;)

Bardzo erotyczne i pociagające ... mi się podoba ... chyba bym wysłała .... :)

Co Wy na to ?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie bardzo kusząca wizja  :->  chociaż jak dla mnie to tylko taka którą sam bym mógł zdjąć :-P  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeszcze studiowaliśmy w różnych miastach to od czasu do czasu dostawałem taki prezencik od obecnej żony :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo jest takich fetyszystów..

Gdybyś jeszcze opisała, że były mokre od soczków to i wartość wzrosłaby zapewne o 100%.

Mnie to tam ziębi i parzy ale czasem jako trofeum lubię z "polowania" damskie majtki przywieść...

Później zwrócić i kazać właścicielce związać sobie nimi włosy...

Muszę przyznać, że kolorystyka, detal, materiał bielizny może być czasem super dobrany...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo jest takich fetyszystów..

Gdybyś jeszcze opisała, że były mokre od soczków to i wartość wzrosłaby zapewne o 100%.

Mnie to tam ziębi i parzy ale czasem jako trofeum lubię z "polowania" damskie majtki przywieść...

Właśnie to napisała ..." z odrobiną śladów swojej kobiecości .." to nieco bardziej metaforyczne ujęcie soczków.

Mnie to tam parzy z podniecenia :) bielizna i soczki tzn. odbrobina śladów swojej kobiecości .... mniam :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to napisała ..." z odrobiną śladów swojej kobiecości .." to nieco bardziej metaforyczne ujęcie soczków.

Mnie to tam parzy z podniecenia :) bielizna i soczki tzn. odbrobina śladów swojej kobiecości .... mniam :)Parzy, kiedy kobieta pozostaje w związku ze swoją bielizną i swoją kobiecością na niej. wysłane i przestudzone, to już nie to.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zapach podnieconej kobiety. Jeden z najbardziej działających na mnie zapachów. Wilgotne od soków majteczki to najlepszy prognostyk na dalszą zabawę i sygnał dla mnie, że działam na partnerkę we właściwy sposób.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zapach podnieconej kobiety. Jeden z najbardziej działających na mnie zapachów. Wilgotne od soków majteczki to najlepszy prognostyk na dalszą zabawę i sygnał dla mnie, że działam na partnerkę we właściwy sposób.

No tak jak chyba większość kochanków, ale nie o to chodzi Autorce postu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak chyba większość kochanków, ale nie o to chodzi Autorce postu.

Racja, tak się rozpędziłem w odpowiedzi, że zapomniałem dodać, że byłbym chętny na taką przesyłkę choć gorące od ciała majteczki zdecydowanie mocniej na mnie działają.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawanie noszonych majtek mojej Pani to jedyny biznes, jakim w tym momencie mógłbym się zająć. Kiedyś jej to zaproponowałem, ale odmówiła - trochę z braku chęci, a trochę ze strachu, że mogłoby się wydać...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...