Skocz do zawartości
_nikt_

powrót do domu

Rekomendowane odpowiedzi

wróciłaś do domu zmęczona, wstawiłaś wodę na gaz i w tym momencie dzwoni telefon, odbierasz i słyszysz mój głos w słuchawce, który informuje Cię żebyś zaczekała na mnie z obiadem i podała mi listę zakupów, ja tylko wstąpię do sklepu i zaraz jestem w domu… skończyliśmy rozmowę, odłożyłaś słuchawkę, zdążyłaś tylko zdjąć buty i słyszysz ponownie, że dzwoni telefon… lekko poirytowana odbierasz i słyszysz w słuchawce męski, nieznajomy głos na początku byłaś zdezorientowana i myślałaś, że to pomyłka… ale w trakcie rozmowy okazało się, że to Twój dawny znajomy z czasów studiów… zaczęliście rozmawiać, czas oczekiwania na mnie wydawał się bardzo dłużyć i rozmowa zeszła na bardziej pikantne tory… głos w słuchawce poprosił abyś powiedziała mu jak jesteś ubrana… a miałaś na sobie białą zapinaną na guziki bluzeczkę, krótką zwiewną spódniczkę, pończochy, białe stringi i biały zapinany z przodu biustonosz… w czasie rozmowy zaczęłaś rozpinać bluzeczkę i dotykać się po brzuchu… dalszy bieg rozmowy sprawił, że rozpięłaś biustonosz i uwolniłaś swoje piękne piersi, które wskazywać mogły na stan podniecenia ze względu na sterczące już sutki… później podsunęłaś spódniczkę i zaczęłaś masować cipkę przez materiał majtek… tak Cię zaabsorbowała ta rozmowa, że nie usłyszałaś kiedy wszedłem do domu…

widząc Ciebie i to co ze sobą robisz, słysząc Twój szybszy oddech postanowiłem się temu przyglądać… ale cała ta sytuacja, to że nie wiedziałem z kim rozmawiasz, widząc to co się z Tobą dzieje podnieciło mnie do granic, czułem że serce mi wali jak dzwon, wiedziałem że dłużej już nie wytrzymam… i powoli do Ciebie podszedłem, miałaś zamknięte oczy, słyszałem Twój szybszy oddech i widziałem tak dobrze mi znane ruchy bioder, świadczące o coraz większym podnieceniu… złapałem Cię za stopę i zacząłem ją delikatnie masować… poczułaś mój dotyk i otworzyłaś oczy i zobaczyłem w nich ogromne pożądanie… zacząłem całować twoją stopę przez materiał pończoch, włożyłem palec do ust i zacząłem zwilżać go językiem, a ręką sięgnąłem do Twoich ud, wsunąłem rękę między uda i przez materiał majteczek dotknąłem cipki… Twoje spojrzenie było jednoznaczne, dlatego przestałem lizać twoją stopę i przesunąłem się do góry, poczułem zapach Twojego podniecenia i dostrzegłem wilgoć Twoich majtek, przyssałem się do nich językiem delektując się smakiem małej… podniosłaś na chwilę biodra, był to dla mnie znak, żebym zdjął z Ciebie majtki, więc zsunąłem je delikatnie po to żeby je zerwać zębami… i zatopiłem się ze smakiem w sokach Twojej cipki zajęło to chwilkę jak doszłaś na szczyt… słychać było tylko głośne pojękiwanie nie wiem czy do mnie czy do słuchawki, które oznaczało że jest Ci błogo…

ale nie dałem za wygraną rozpiąłem spodnie i pokazałem Ci jak bardzo Cię pragnę, mój kutas prężył się i wyrywał do Ciebie… szeptem kazałem Ci wstać i uklęknąć na łóżku… posłusznie wypięłaś się do mnie – uwielbiam ten widok… przysunąłem się do Ciebie dotykając główką małego wejścia do Twojej mokrej, gorącej i pulsującej z podniecenia cipki, kręciłaś biodrami tak jakbyś chciała jednym ruchem nadziać się na mnie po sam koniec, tak żebym wypełnił Cię po brzegi, oznaczało to dla mnie, że bardzo mnie pragniesz i pożądasz… złapałem Cię mocno za biodra i wsunąłem się najpierw powoli do środka, lecz gdy główka małego była już w obcięciach płatków twojej różyczki szybkim i zdecydowanym ruchem bioder ruszyłem do przodu najmocniej i najgłębiej jak potrafię… usłyszałem tylko głośne jęknięcie rozkoszy… wtedy złapałem Cię za piersi zacząłem je masować i ściskać, moje ruchy w Tobie były gwałtowne i mocne, czułem że za każdym pchnięciem zadaję Ci ból… ból rozkoszy… czułem jak Twoje serce bije coraz mocniej, twój oddech jest coraz szybszy i głośniejszy… wykonałem jeszcze kilka ruchów żeby w końcu zatrzymać się wypełniając Cię po brzegi, moje jądra opierały się o małą, a mały był cały w Tobie i poczułem jak pulsuje, jak gorąca lawa spermy wylewa się w Ciebie… było mi bosko… ty wiłaś się i nie kontrolowałaś ani ruchów bioder ani wydawanych z siebie dźwięków… my przeżyliśmy cudowny orgazm… Twój rozmówca z pewnością też…

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie bardzo podobało i chciałbym kontynuacji

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...