Skocz do zawartości
caribic

Zgodziła się

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, moja żona po kilku latach moich prób i subtelnych namowach zgodziła się na obejrzenie filmu w temacie. Nastąpi to w najbliższą sobotę wieczorem. Myślę, że po odpowiednim i zmysłowym wejściu będzie kontynuacja i przejście do wspólnych fantazji, a potem - realizacji!!!

Proszę Was o nadesłanie propozycji filmów. Najbardziej odpowiednie i przekonywujące byłyby chyba raczej te z gatunku "real, homemade", bez żadnych aktorek i sztuczności. Chodzi o to, żeby widziała jak kobieta może osiągnąć rozkosz będąc z innym, za pozwoleniem i z udziałem męża. Chcę, żeby tego chciała i myślała o tym.... tak jak ja od lat.

pozdrawiam 

K

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie propozycje Mężowie i Kochankowie z Joanną Pacułą i Zwierzęcy instynkt tylko bez żadnych II czy III. Niestety obie pozycje są trudne do znalezienia w języku polskim. Ostatnio oglądałem M i K po rosyjsku, nawet fajne było :facepalm: Według mnie znacznie lepsze niż twórczość Tinto Brassa chociaż tam też kilka filmów jest fajnych np. The keys

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na poczatek Monamour Tinto Brassa - tez jest dobre

Własnie szybciutko przejżałem, niestety po włosku. Myślę, że ten film może być na początek idealny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na poczatek Monamour Tinto Brassa - tez jest dobre

Właśnie pobieram ten filmik wygląda ciekawie, napisy PL też są dostępne w sieci więc problemu z językiem nie powinno być. Jakby ktoś chciał to mogę wysłać linka na PW.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...