Skocz do zawartości
Zouza

Nie znamy się przecież.

Rekomendowane odpowiedzi

Chwila rozmowy wirtualnej. Takie tam pitu, pitu. Może coś tam o preferencjach. Bez scenariuszy i "ale bym ci..." (brrrrrr...)  ;)

Nie znamy się. Nie tylko realnie. Właściwie w ogóle się nie znamy.

Wiem tylko jak wygląda twoje ciało. Trochę wiem. Tyle, co ze zdjęcia.

Ty wiesz tyle samo.

Jutro mam taką spokojną imprezę, kawa, lampka wina, jakieś ciasta, których nie jadam. Jakoś odbębnię, wewnętrznie ziewając.

Prosisz o spotkanie po.

Późno będzie, nie dojadę wcześniej niż o 23, może później.

"Dobrze" - mówisz. "Tylko bądź".

Mówię ci jeszcze, że przyjadę, wezmę prysznic i... nie chcę rozmawiać. Zaskocz mnie. Czymś, czymkolwiek.

Jadę, w torebce mam maskę, w której wejdę. Nie zobaczysz nawet mojej twarzy.

Nie wiem, czym mnie zaskoczysz. Będziesz sam, czy będzie ktoś jeszcze? 

Nie padnie wiele słów. Cześć, cześć. I sporo w trakcie, choć trudno byłoby nazwać to rozmową.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No taka chwila rozmowy która dobrze wypielęgnowana może dostarczyć niezapomnianych wspomniej , oczywiście wszystko zależy od wyobraźni i pomysłowości realizujących.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Intrygujące...

Spotkanie z dotykiem zamiast słów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kilka takich spotkań. O ile to można nazwać spotkaniem. To raczej spotkanie ciał w bardzo bliskiej odległości. Nie znałem jej imienia i nigdy nie poznałem. Nie padło, ani jedno słowo przez cały czas. Do niczego wielkiego nie doszło a i tak wiedzieliśmy, oboje. Niespodzianka, odkrywanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niespodzianka, odkrywanie.

Masz rację Sem ta niespodzianka, to odkrywanie potrafi dostarczyć niesamowitych -niezapomnianych wrażeń...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...