Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Patrzenie czy randka bez męża?

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem czytać, czasem się leniwie przeginać, czasem rzucać biodrami ;)

Kurcze, wiesz co dobre i w jakim zestawie:po kolei, po dwie rzeczy naraz, albo całkowita improwizacja - wszystko w jednym. :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, wiesz co dobre i w jakim zestawie:po kolei, po dwie rzeczy naraz, albo całkowita improwizacja

Improwizacja na cztery ręce. Może więcej...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytac , czytac , czytac i byc tam na tym parkiecie , a potem w pokoju z Wami ,

kurcze Corrado mam ciary wszedzie ,

jak ekscytujaco opisane spotkanie , nie da sie nie zostac wciagnietym w wir zdarzen ,

przysieszony oddech , wypieki na twarzy i inne jeszcze oznaki podniecenia - chce wiecej :)

CZYTAC !!!!!!

To powinno właściwie trafić do działu "nasze historie prawdziwe", ale akurat do tego tematu też pasowało, bo dobrze ilustruje rozpiętość bycia-nie bycia rogacza ze swoją hotką, oraz roli kochanka.

Inna nieco sprawa to fantazja. Co wolisz?

czytac , czytac , czytac i byc tam na tym parkiecie , a potem w pokoju z Wami ,

kurcze Corrado mam ciary wszedzie ,

jak ekscytujaco opisane spotkanie , nie da sie nie zostac wciagnietym w wir zdarzen ,

przysieszony oddech , wypieki na twarzy i inne jeszcze oznaki podniecenia - chce wiecej :)

CZYTAC !!!!!!

Bo jak w pokoju, z nami, to w tamtej sytuacji przyrodniczej by mi chyba coś trzasło z nadmiaru.

Natomiast po lekkim przygotowaniu się na sytuację potrójną, widok jednej dziewczyny spijającej soki drugiej, na pewno by ze mnie zrobił drugiego beneficjenta spijania, co by się przerodziło w zmianę ról - kto czyje soki spija, oraz kto i jakim sposobem je dostarcza, i co z tego dalej wynika dla szczęśliwej trójcy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Corrado Twoja relacja ze spotkania to prawdziwy majstersztyk. Świetnie się czyta a Twoja relacje  pozwala  wyobraźni  przekroczyć Rubicon.

Takich Kochanków życzę wszystkim Hotkom.

8-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale wogole mnie nie zrozumiales :) schowana w szafie przygladalabym sie Waszym splatajacym sie cialom ....wow , juz mam wypieki podgladaczki :)

A, jak w szafie, to mam mniej roboty, a podobnie przyjemnie :)

Ale na parkiecie - też byś się schowała w szafie?

A może byśmy potańczyli, a z kolei Kasia by popodglądała?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Corrado Twoja relacja ze spotkania to prawdziwy majstersztyk. Świetnie się czyta a Twoja relacje  pozwala  wyobraźni  przekroczyć Rubicon.

Takich Kochanków życzę wszystkim Hotkom.

8-)

:roll:

no bez przesady hahahah , by szafe ze soba nosic :)

ja nie tancze , nie potrafie :)

jak nie potrafisz, jak potrafisz.  Każda dziewczyna potrafi, oprócz Pawłowicz Krystyny, ale ona też potrafi.

Na tym polega latino: nie potrafisz, i już się ruszasz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie extra:) 
Ale wracając do tematu posta z racji tego ze mieszkamy z dziewczyną niedaleko od siebie, dosłownie kilkanaście metrów, doszliśmy do wniosku ze kolejne spotkanie będzie troszkę inne. Umówimy się z Kochankiem u niej na mieszkaniu, gdzie gdy pierwszy raz beda się zabawiać bede mógł patrzeć na to, brać jakiś częściowy udział w tym co się dzieje, a potem grzecznie udam się do siebie i zostawię ich samych na noc:)

Ktoś coś podobnego doświadczył?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak przy okazji pytanie do panów.Wokicie stukac czyjeś źony orzy rofaczu czy samm na sam?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam na sam to co to za frajda. Można mieć Pań na pęczki. Ale jak maż patrzy obok, jak rozkłada żonie nóżki pomaga wsadzić-albo leży pod nami i pomaga pieszczotami oboje ...........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...