Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Patrzenie czy randka bez męża?

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem, jak żonę bzyka inny facet i nie powiem - bardzo podniecające widziec jak mu rozchyla nogi i pozwala w siebie wejsc, ale ostatnio tak sobie mysle ze chciałbym widziec jak sie szykuje na taką impreze... depiluje, dobiera sukienke no i obowiązkowy mms "w trakcie"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja popieram jedną z dwóch opcji, albo podgląda przez uchylone drzwi, albo relacja mmsowa :)...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tylko w mojej obecności, a teraz... Osiołkowi w żłoby dano :facepalm:  Po ostatnich doświadczeniach niestety nie potrafię się zdecydować czy wolę być i patrzeć/uczestniczyć czy dostać MMSy i mieć zdjęcia na pamiątkę... Pewnie będą się przewijały oba scenariusze :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podczas ostatniego spotkania w hotelu wyszedłem niby po coś do samochodu, a potem czekałem pod drzwiami i podsłuchiwałem... ale niestety nie wytrzymałem za długo - czego później żałowałem. Moja Hotka bez mojej obecności jest bardziej dzika i namiętna :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zona zdecydowania powinna wychodzic sama na spotkania z kochankiem. Jest wtedy bardziej otwarta, frywolna, moze pozwoilic sobie na wiecej niz przy mezu. 

Rogacza rowniez mocniej skręca kiedy nie jest obecny a mysli wiruja i tylko czeka.....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ma swoje plusy i każda sytuacja daję inne wrażenia równie podniecające 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie łapie na tym ze chyba wole jak sama wychodzi, jest wtedy takie wieksze swidrowanie wbrzuchu, wieksze podniecenie....

Jestesmy teraz w Łebie, ostatnia noc, żonka sie seksownie ubrala i poszła na dyskoteke sama...siedze jak na szpilach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uczestniczę w spotkaniach żony z kochankiem wychodzi nam wtedy super trójkąt :) jak na razie Kasia nie chce spotkań sam na sam i tak jest nam dobrze:).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy zaplanowane to i to. Zona chce zrobic to w trojkacie a drugi raz (oboje tego chcemy) zeby pojsc sama na cala noc. Oczywiscie podsylajac fotki a na drugi dzien opisujac z detalami.. Oba scenariusze sa mocno podniecajace.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę być obecna, choć nie zawsze mogę. Widok mojej ukochanej w intymnej sytuacji sprawia, że aż kipię podnieceniem, a mozliwość usługiwania im , a nawet pomoc w podniecaniu ich obojgu czy też zlizywanie spermy jej cipki, tudzież innej części ich ciał jest dla mnie niesłychaną nagrodą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...