Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Patrzenie czy randka bez męża?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli gdzieś pojawił się taki wątek, to z góry przepraszam i proszę administratora, aby wskazał miejsce gdzie mogę to poruszyć.

Zastanawiam się poznając temat cuckold, co dla Was jako Rogaczy i Hot Wife jest bardziej podniecające:

Czy wolicie patrzeć jak Wasze Hot Wife bawią się z kochankiem, brać udział w zabawie? Czy może większa adrenalina jest wtedy gdy Żona szykuje się na randkę, ubiera, wychodzi i tylko Wasza wyobrażnia podpowiada Wam, co w danej chwili robi? :-)

Czy może jest tak, że taka relacja ewaluuje, albo oba scenariusze się uzupełniają?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie lepiej widzieć i uczestniczyć w tym tzw.. trójkąt :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako rogacza koniobijcę (bo żona nie podziela fascynacji tematem) kręcą mnie obie sytuacje. I zapowiedziałem, żonie, że jeśli jednak kiedyś się zdecyduje (albo po prostu da się uwieść) to może zrobić TO beze mnie. Ale chętnie też posłużyłbym im za materac (i czuł każde jego pchnięcie).

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jako Kochanka podniecające są oba scenariusze. Spotykałem się z małżeństwem, gdzie robiliśmy i tak i tak :-). Chyba najbardziej dla wszystkich niesamowite było, jak w hotelu mieliśmy dwa pokoje obok i namiętnie się kochałem z Żoną, a mąż był za ścianą...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja wiem ... zależy od sytuacji i w jednym i drugim przypadku można być nieźle nakręconym

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas jest i tak i tak. To znaczy czasem jestem obecny, a czasem są tylko ze sobą, generalnie pół na pół. Obydwie sytuacje nas troje kręcą, i dzięki temu nie ma rutyny. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bezcenne bywają te chwile, kiedy odwożę żonę do rąk własnych męża. Jego spojrzenie wyraża wszystko.

Dla jednych najcenniejsza jedst gra wyobraźni, dla innych bezpośrednie doznania zmysłowe. Może najlepsze jest wymienne - jedno z drugim, bo jedno stymuluje drugie.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie wolę jak mi opowiada co się działo, ile sam wymyśliłem i było prawdą itp. Takie oczekiwanie i nie wiedza co robią wprowadza podniecenie na inny poziom

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich, póki co, fantazjach, planach, zamiarach, bardziej jednak jestem bierny, przyglądający się, bądź podsłuchujący przez ścianę, drzwi, kamerę internetową...

A jak wyjdzie w praktyce?

Pożyjemy, zobaczymy...póki co sukcesywnie kropla drąży skałę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubie wiedziec, lubie patrzec.. moze to dlatego ze jestem rogaczem uleglym ,w kazdym razie patzrenie i sluchanie podnieca mnie najbardziej. Poza tym- w naszym przypadku jest to kwestia mojego malego obdarzenia  i nie bardzo moglbym konkurowac z aktualnym mlodym ogierem. no i jeszcze wisienka na torcie.....czule  lizanie po spelnieniu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...