Skocz do zawartości
Widar

Dziewczyny Bonda

Rekomendowane odpowiedzi

Zou, za męską, kanciastą brzydotę, za uroczy uśmiech i podobieństwo do kogoś bliskiego.

Uwielbiam gościa pasjami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta patrzę na to zestawienie "bondowych" dziewczyn..

Z naszych forumowych Hotek tez dałoby się zrobić niezgorsze zestawienie:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, za męską, kanciastą brzydotę, za uroczy uśmiech i podobieństwo do kogoś bliskiego.

Uwielbiam gościa pasjami.

No z podobieństwem ni ch...ja dyskutować nie będę. 

Choć uwielbiam facetów, którzy ni cholery na plakat nie trafią. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W każdej z nich można znaleźć coś intrygującego...

Ciekawe która z nich była hotwife?

W filmie ? Np. wymieniona przeze mnie Teri Hatcher jako żona Elliota Carvera.

Zresztą zapłaciła za tą zdradę ale klasę miała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś by się wybrało...

Faites vos jeux. :)

Dla mnie tylko Sean i Daniel.

Coś w tym jest. Reszta Bondów była mniej lub bardziej pacynkowata. Sean punktuje u mnie za szkocką iskrę w angielskiej flegmie a Daniel za to, że się znacząco nie uśmiecha przed każdą eksplozją. Acz mając u stóp kolejną kobietę nigdy o tym nie zapomina.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Szkot

jeśli już. Zdecydowanie wolę dziewczyny Bonda od samego agenta;) Choć dla mnie najgorszy wybór to był Pierce Brosnan - do dziś nie rozumiem jak sztywniak z jednym marszczeniem twarzy mógł przejść... 
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie aktorki widzielibyście jako dziewczyny Bonda? Ja osobiście wybieram Anne Hathaway ta kobieta mnie intryguje jak mało która, a najlepsze, że nie wiem dlaczego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem tylko Sasha Grey!!!! Już widzę jak mówi: "Z ust mi to wyjąłeś James...." 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie sa wasze typy którą uważacie za najpiękniejsza?

Uwielbiam  Sophie Marceau a Halle Berry tez jest niesamowita!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że to rozmowa o gustach ... a o tym sie nie rozmawia...:)

W zasadzie wszystkie panie były pięknościami i kobietami pożadanymi we własnych czasach a te kryteria na przestrzeni lat sie nieco pozmieniał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...