Skocz do zawartości
Widar

Dziewczyny Bonda

Rekomendowane odpowiedzi

Właściwie trudno wskazać jakąś mniej atrakcyjną dziewczynę Bonda - zawsze miał ekstra sztuki - najlepsze w swojej epoce :saint:

a że Sophie się jeszcze wyróżnia... cóż na to poradzimy :redevil:

No i mam nadzieję że Belucci pokaże jak zwykle klasę!!!!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monica to nawet fajna dziewczyna..

ade61e3896c49d361cbca5194dbd86f0.jpg

Olga też ładna była, ale..

89bc748ba0f7bf40b7e2f341f37c5759.jpg

Ale Eva ma coś dziwnie niepokojącego w sobie :)

f405e8c0fb80c32b7bd6a3fecb0574b1.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mega sexy Ursula Andress?

Ursula_Andress_in_Dr._No.jpg

sexy. ale nie mega.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zaprezentowano nowe dziewczyny Bonda. Piękna  Monica Belluci i [/size]Lea Seydoux . Jak zawsze pieknosci , a jakie sa wasze typy którą uważacie za najpiękniejsza?  

Moje faworytki to Sophie Marceau,Izabella Scorupco,Halle Berry ,Olga Kurylenko  :-> 

Lukas, zmień kalendarz w kuchni, mamy juz prawie 2015...... ;)

A mega sexy Ursula Andress?

Ursula_Andress_in_Dr._No.jpg

Jessu, boję się, co się stanie jak przestanie wciągać brzuch....;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie Halle i nasza Scorupco

W pełni się pod tym podpisuję....Dodałbym jeszcze tylko Bérénice Marlohe ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dodałbym Shakirę, Beyonce i Rihannę - myślę, że któraś z nich już wkrótce przeleci Bonda... ;)

Trzeba myśleć przyszłościowo i z rozmachem (może wszystkie trzy...? ;) )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zadnej nie wybieram.

Zwyczajne takie ladne kobiety nic po za tym.

Filmy bondowe nigdy mnie nie ruszaly podobnie jak nie kojarze z filmow super lasek bonda.

Oczywiscie widzialem kilka z tej serii ale nic a nic nie pamietam by kobieta u jego boku powodowala zadrzenie mojego serca czy ptaka :-)

Samo wielbienie jej krolewskiej mosci i calego tego dworu jest dla mnie niezrozumiale i jest mi z tym dobrze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zadnej nie wybieram.

Zwyczajne takie ladne kobiety nic po za tym.

Filmy bondowe nigdy mnie nie ruszaly podobnie jak nie kojarze z filmow super lasek bonda.

Oczywiscie widzialem kilka z tej serii ale nic a nic nie pamietam by kobieta u jego boku powodowala zadrzenie mojego serca czy ptaka :-)

Samo wielbienie jej krolewskiej mosci i calego tego dworu jest dla mnie niezrozumiale i jest mi z tym dobrze

Nudziarz! To leć se fury pooglądać! Może tam Ci coś w rajtuzach zafurczy?
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zaprezentowano nowe dziewczyny Bonda. Piękna  Monica Belluci i Lea Seydoux . Jak zawsze pieknosci , a jakie sa wasze typy którą uważacie za najpiękniejsza?  

Moje faworytki to Sophie Marceau,Izabella Scorupco,Halle Berry ,Olga Kurylenko  :-> 

Z drugiej strony, może Bond powinien wejść w XXI wiek w końcu i zrobić to w większym gronie niż 1 on 1 ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...