Skocz do zawartości
husband_wroc

Sesja na prezent

Rekomendowane odpowiedzi

Żona chce mi zrobić prezent na urodziny, ma to być erotyczna sesja zdjęciowa. Daje na 

internecie ogłoszenie, że poszukuje fotografa. Odzywa się kilku, decyduje się spotkać 

z jednym, na kawę, żeby ustalić szczegóły. On pokazuje jej swoje naprawdę 

profesjonalne portfolio, jest zachwycona. On pyta jakich zdjęć oczekuje, Ona 

odpowiada, że chce zdjęcia w bieliźnie, pończochach, kilka ujęć w męskiej koszuli, 

trochę fotek w wielkim łóżku gdzie jest nago lub w bieliźnie i delikatnie zakrywa się 

białą pościelą no i koniecznie zdjęcia w wannie gdzie leży i zasłania swoje wdzięki 

pianą. On obcina ją wzrokiem, patrzy w jej dekolt.
-Wiesz, sama możliwość pracowania z Tobą i oglądania tak pięknej kobiety nago i w 

takiej seksownej aranżacji to już duża zapłata, ale ja jestem profesjonalnym 

fotografe, to moja praca, więc nie mogę zrobić tego za darmo. Normalnie biorę za tego 

typu sesję ok 500zł.

-500zł to trochę za dużo na moje możliwości

-W porządku, umówmy się na tą sesję, a ja coś pomyślę i jakoś się dogadamy. Gdzie 

chcesz zrobić zdjęcia ? U Ciebie?

-Myślalam, żeby wynająć hotel...

-Jeśli chcesz mam ładne mieszkanie, duże łóżko i naprawdę ogromną wannę

-Chyba nie powinnam, iść z tobą do mieszkania

-W ten sposób możesz zejść z kosztów, za hotel przecież będzie trzeba zapłacić.

-No dobrze, to umówmy się na sobotę.

Rozmawiają jeszcze chwilę, on wręcza jej wizytówkę i się żegnają.

Po jakimś czsie żonka dzwoni do fotografa i umawia się z nim na weekend u niego, ma 

zabrać ze sobą trochę bielizny w której chce pozować, szpilki, pończochy.

Pakuje wszystko w torbę podróżną i jedzie do niego. Puka do drzwi, on otwiera, 

proponuje jej kawę, rozmawiają w co się ubierze do pierwszych ujęć, ustalają i żonka 

proponuje, że pójdzie do łazienki się przebrać, on patrzy na nią ze zdziwieniem i 

mówi:

-Daj spokój, nie musisz się wstydzić, przecież i tak  będę Cię widział nago.

-Masz rację, to zaczynajmy

Zaczyna się rozbierać, zdejmuje bluzkę, spodnie, skarpetki, została w samej bieliźnie, 

odpina stanik i zdejmuje majteczki, jest całkiem naga przed obcym mężczyzną.

-To co mam ubrać ???

Fotograf wyjmuje z jej torby czarną koronkową bieliznę i pończochy.

-Na początek może to- podaje jej z uśmiechem-przejdźmy może do sypialni, porobimy 

zdjęcia na łóżku jak chciałaś.

Zgadza się i idzie do sypialni, siada na łóżku, on ierze aparat i mówi jej jak ma 

pozować, pstryka zdjęcie za zdjęciem, co jakiś czas, podchodzi bliżej, i delikatnie 

jej dotyka, ustawiając jej pozę, poprawia bieliznę gdy ta się gdzieś zawinie.

-A teraz połóż się na plecach

Staje nad nią i robi z góry kilka ujęć i proponuje:

-Dobra, teraz trochę odważniej, zdejmij stanik

Ona posłusznie go zdejmuje, kilka zdjęć, po czym fotograf dodaje, choć zdejmiemy te 

majteczki, po czym łapie za jej majtki i delikatnie je zdejmuje, Zona zostaje w samych 

pończochach, on ręką rozchyla jej nogi, żeby widzieć całą cipkę przed obiektywem, 

jeszcze kilka ujęć po czym mówi:

-OK na dzisiaj to wszystko. Mieliśmy się jeszcze dogadać w sprawie zapłaty za sesję.
 Tak pomyślałem, że może w ogóle nie będziesz musiał mi za nią płacić.

- Poważnie ? Jest pan super - odruchowo go przytula zapominając o tym, że jest nago i  

czuje wypukłość na jego spodniach

-Właśnie o tym mówię

-Nie rozumiem, czego pan ode mnie oczekuje ?

On rozpina spodnie, zostaje w mocno naciągniętych bokserkach i mówi;

-Nikt się nie dowie, ty nic nie zapłacisz za sesję i wszyscy będą zadowoleni-mówi z 

uśmiechem

Zona delikatnie zdejmuje mu bokserki, jej oczom ukazuje się naprawdę ogromny penis, 

chwilę masuje go ręką po czy wkłada do ust, pieści go językiem. Po chcwili on łapie ją 

za głowę i zaczyna delikatnie dociskać i coraz mocniej, wkłada już prawie do gardła, 

Ona prubuje protestować ale ten nie ustaje i wpycha go jeszcze głębiej, aż zaczyna się 

dławić, mija jeszcze moment i zalewa jej usta potężną dawką gorącej spermy, nie 

wyjmując przy tym penisa z jej ust, odruchowo połyka większość, a reszta spływa jej po 

brodzie i piersiach. On odszedł kawałek uśmiechnął się po czym szybko pstryknął jej 

kilka zdjęć jak klęczy na podłodze w samych pończochach ze spermą spływającą jej z 

ust.Ona sie obraca i opiera na łóżku chcąc pozbierać bieliznę, a on ją przyciska do 

łóżka i szepcze jej do ucha:

-Zaczekaj jeszcze chwilkę, spodoba ci się

Po czym przykłada swoją wciąż twardą pałę do jej cipki i zaczyna się w nią wbijać, 

wchodzi po mału aż wkłada go do samego końca, Ona jęczy z rozkoszy czując w sobie 

takiego olbrzyma, zazyna ją posówać coraz mocniej ściskając jej piersi, wychodzi, cofa 

się i zaczyna całować jej plecy, schodzi niżej do dupki i pieści jej dziurkę.

-Ta dziurka chyba jeszcze nie rozdziewiczona, co ?

I zanim Ona zorientowała się o co mu chodzi ten wbija się w jej ciasną dziurkę. Żona 

aż krzyknęła z bulu, który szybko zaczął ustępować miejsca rozkoszy. Posówał jej dupkę 

naprawdę szybko i ostro, po czym szybko go z niej wyjął, obrócił ją na plecy, i zalał 

jej twarz kolejną dawką spermy. Ona leżała na plecach nie mając siły się podnieść...
Gdy wkońcu wstała, on zapytał:

-To jak, będziesz miała jeszcze ochotę na sesję, może w przyszły weekend ? Mam jeszcze 

kika pomysłów na ciekawe zdjęcia

-W takim razie musimy się jeszcze spotkać.

Dorzucę jeszcze fotki dla wyobraźni :)

post-12733-0-95661200-1417154444_thumb.jpg

post-12733-0-42450900-1417154450_thumb.jpg

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scenariusz jest, piękna modelka również, czas na realizację :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scenariusz jest, piękna modelka również, czas na realizację :dobre:

Dlaczego ma to zostać tylko w sferze fantazji ... szkoda by było no nie ? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że fantazja - ale profesjonalny fotograf prosiłby aby nie zakładała bielizny przed sesją aktową - nieładnie to wygląda jak na pięknym ciele zostaje ślad np. po staniku. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że fantazja - ale profesjonalny fotograf prosiłby aby nie zakładała bielizny przed sesją aktową - nieładnie to wygląda jak na pięknym ciele zostaje ślad np. po staniku. :)

no masz, tam fantazja, a tu rzeczywistość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby kiedyś fantazja miała się spełnić a fotograf nie był całkiem profesjonalny to hotka już będzie wiedziała jak się przygotować ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Scenariusz bardzo fajny i wiem, że całkiem realny  :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...