Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek bydgoszczak

Mnie osobiście bardzo się podoba tego typu zabawa. Jako byczek lubie tryskać do którejkolwiek dziurki Hotki, a później wydać polecenie rogaczowi żeby posłusznie i dokładnie wyczyścił swoją żonkę i mojego kutasa z naszych wspólnych soków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek meskaszmata

Ja tam przyjmuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek graba

uwazam, ze jak Cię to nie kręci to nic na siłe .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za robienie dobrze mojej żonie, nie tylko bym mu obciągnął. Nie mam doświadczeń rzeczywistych, ale w marzeniach i rozmowach z żoną temat był wielokrotnie dyskutowany. Bull jest u nas gościem i naszym obowiązkiem jest zrobić wszystko co mu da satysfakcję i przyjemność (dotyczy nas obojga).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek prezes69

Uważam, że Rogacz powinien to lubić,...- jeśli jest poczatkujacym Rogaczem to Hotka i Kochanek mogą go ku temu zachęcać , sugerować, proponować albo nawet zmuszać jeżeli takie zmuszanie leży w preferencjach Rogacza i jest do tego skłonny...:mlotek:

Cuckolding powinien ewaluować do takiego stanu gdy Hotka i Kochanek/Ogier potrafią tak zdominować Rogacza aby było to dla niego przyjemnością, że może zlizywać i połkać sperme Kochanka z cipki Hotki a także czyścić narząd Kochanka...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to normalne, że mój rogacz wylizuje mnie i kochanka po finale lub też ogier wpycha mu penisa w usta i tam kończy. Taka moja fantazja, a jego rola i czerpie z niej przyjemność :mlotek:

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek prezes69

I tak 3mać:mlotek::hit:,... Rogacz czerpie przyjemność z lizania Hotkia i Kochanka,...w końcu taka jest właściwa rola Rogacza;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, jak najbardziej chce tak być nagradzany.

Zlizywanie soków Byka z Jego Kobiety jest dla mnie najlepszą nagrodą.

Na początku było dziwnie, ale jak się przełamałem to nie było zlituj.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...