Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.05.2023 o 07:59, zwierzakWR pisze:

Są dominujący faceci BI.

Potwierdzam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.05.2011 o 16:13, Cuckoldplace pisze:

Żeby sprawdzić jak smakuje sperma..spróbuj na początek swojej, zobaczysz, że to nic odrażającego

?

• Zmieszany 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to się zdarzyło już kilka razy. To po prostu realizacja fantazji, które nas nakręcają, mój rogacz nie jest bi, ja zreszta także jestem hetero. Jak jesteś bi, to potrafisz się zakochać w osobie tej samej płci a chwilowe dotknięcie, czy zlizanie spermy z cipki czy kutasa przez rogacza nie świadczy kompletnie o tym, ze facet jest bi. 

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku rogacz polubił pozycje w której jest pod nami liżąc  moją cipke :) wiec chcąc nie chcąc penis kochanka kończył w jego ustach w trakcie jak również i po. Sam rogacz stwierdził ze kochanek chyba celowo doprowadza do takich sytuacji pokazując swoją dominację 

• Lubię 15
  • Zauroczenie 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.05.2024 o 22:27, Hootka95rogacz93 pisze:

W naszym przypadku rogacz polubił pozycje w której jest pod nami liżąc  moją cipke :) wiec chcąc nie chcąc penis kochanka kończył w jego ustach w trakcie jak również i po. Sam rogacz stwierdził ze kochanek chyba celowo doprowadza do takich sytuacji pokazując swoją dominację 

A Ty Hootko na to pozwoliłaś czy było Ci to obojętne, jak do tego doszło, spontanicznie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, suntzu pisze:

A Ty Hootko na to pozwoliłaś czy było Ci to obojętne, jak do tego doszło, spontanicznie?

A dlaczego miała bym na to nie pozwolić:) każdy z nas ma różne oczekiwania jak i fantazje, a jeśli ich drogi się pokrywają to czego więcej oczekiwać:) w naszym przypadku oboje należymy do osób uleglych. Finalnie czerpiemy wspólnie korzyśćz takiego układu i to jest w tym wszystkim fajne :) a rogacz akurat uwielbia finały w każdej postaci i zawsze na tym korzysta 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Hootka95rogacz93 pisze:

A dlaczego miała bym na to nie pozwolić:) każdy z nas ma różne oczekiwania jak i fantazje, a jeśli ich drogi się pokrywają to czego więcej oczekiwać:) w naszym przypadku oboje należymy do osób uleglych. Finalnie czerpiemy wspólnie korzyśćz takiego układu i to jest w tym wszystkim fajne :) a rogacz akurat uwielbia finały w każdej postaci i zawsze na tym korzysta 

Bardziej mi tu chodziło czy to się zaczęło z Twojej fantazji/inicjatywy (np. zmuszenie rogacza do forcedbi). Czy być może to wyszło od kochanka czy rogacza. Podnieca Cię to w jakiś sposób gdy rogacz sprząta po kochanku? Czy nie robi Tobie żadnej różnicy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.05.2024 o 19:25, suntzu pisze:

Bardziej mi tu chodziło czy to się zaczęło z Twojej fantazji/inicjatywy (np. zmuszenie rogacza do forcedbi). Czy być może to wyszło od kochanka czy rogacza. Podnieca Cię to w jakiś sposób gdy rogacz sprząta po kochanku? Czy nie robi Tobie żadnej różnicy?

Wszystko zainicjował rogacz :) obooboje jesteśmy osobami które lubią być w pewnych aspektach życia zdominowane, kochanek również nie ma z tym żadnego problemu, w tym układzie każdy zna swoją rolę.

Zgadzając delikatnie od całego tematu lubię patrzeć jak rogacz ładnie prosi i przygląda się wszystkiemu z ogromnym podnieceniem

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w większości macie relacje seksualne tylko z bullem? Czy w większości przypadków? Widać że ten rodzaj zbliżenia jest dla Was najbardziej satysfakcjonujący ?

W dniu 15.05.2024 o 18:36, Hootka95rogacz93 pisze:

Wszystko zainicjował rogacz :) obooboje jesteśmy osobami które lubią być w pewnych aspektach życia zdominowane, kochanek również nie ma z tym żadnego problemu, w tym układzie każdy zna swoją rolę.

Zgadzając delikatnie od całego tematu lubię patrzeć jak rogacz ładnie prosi i przygląda się wszystkiemu z ogromnym podnieceniem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...