Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm nie zastanawiałbym sie długo:) nie miałem nigdy okazji tego spróbować ale myśl podnieca mnie bardzo

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy z kim tworzy się taki układ. Jeśli to ktoś godny zaufania i co więcej typ przyjaciela domu, to dla mnie jeśli taka była by wola żony i kochanka to ja jestem "ZA".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

Cuckold jest pod tym względem bardzo podobny do bdsm, gdzie kary mieszają się z nagrodami. Jest to wspaniałe, że upokarzając uległego rogacza można jednocześnie dostarczać mu ogromnej przyjemności.

Ja osobiście też jestem hetero, jednak moja dziewczyna poprzez fantazje strasznie mnie napaliła na to, bym zrobił kochankowi dobrze i rozkoszował się jego nasieniem :klaszcze: Mam nadzieję, że kiedyś dane będzie mi tego spróbować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam chyba nieco ułatwione zadanie przez to że jestem bi. Choć zaznaczę może,ż enie jest tak, że z każdym facetem poszła bym do łóżka. Mam pewne wymagania w tym temacie. W stosunku do kobiet jestem bardziej tolerancyjna :) Na szczęście razem z moją ukochaną mamy podobne gusta jeśli chodzi o mężczynzn, więc myślę, że kazdego ogiera, którego zaprosiła by do wspólnej zabawy z radoscią bym obsłużyła :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oto jak kara może stać się nagrodą :D

Żadna kara dla prawdziwego rogacza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek aktywista

Ja bardzo lubię rogaczy, którzy zajmują się moim sprzętem. Nie traktuję tego jako homo, bo homoseksualizm to przede wszystkim stan emocjonalny gdy pociąga cię facet. Mnie absolutnie faceci nie kręcą, ale fakt, że ktoś zliże resztki spermy na moim kutasie, a przy okazji - nie zapomnijmy - soki własnej kobiety, to fajna sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubię rogaczy, którzy zajmują się moim sprzętem. Nie traktuję tego jako homo, bo homoseksualizm to przede wszystkim stan emocjonalny gdy pociąga cię facet. Mnie absolutnie faceci nie kręcą, ale fakt, że ktoś zliże resztki spermy na moim kutasie, a przy okazji - nie zapomnijmy - soki własnej kobiety, to fajna sprawa.

Dobrze to ująłeś. Mnie też faceci absolutnie nie kręcą. Fakt że zlizuję lub obciągam to sprawa uległości i naszego cuckoldu, sprawa naszej trójki. Taka jest moja rola, oraz oczywiście obowiązek i przyjemność. Tak samo taktuje to moja Żona i mój Pan.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze to ująłeś. Mnie też faceci absolutnie nie kręcą. Fakt że zlizuję lub obciągam to sprawa uległości i naszego cuckoldu, sprawa naszej trójki. Taka jest moja rola, oraz oczywiście obowiązek i przyjemność. Tak samo taktuje to moja Żona i mój Pan.

Doberze ze wrócołeś po długiej przerwie . Lubie czytać twoje posty :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie podoba taka opcja wylizania spermy z cipki kobiety oraz wylizanie ogierowi . Bardzo podniecajace :)

• Lubię 1
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...