Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek andyxx

Esz no mnie coś takiego kręci... nie robiłem jeszcze tego nigdy - ani z parą, ani z innym facetem, ale to było by spełnieniem jednej z moich fantazji.

Nie potrafię powiedzieć jak daleko bym się na początku posunął. ale... małe kroczki ;d

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Moim skromnym zdaniem nic bez przymusu.

Też uważam, że heteroseksualny facet nie zliże spermy bez przymusu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest o dla mnie, jak dotąd, niespełniona fantazja.... Pragnę by to marzenie kiedyś się spełniło....

Bardzo chciałbym całować muszelkę żony w której tkwi dorodny kutas, w trakcie stosunku ogiera z nią - zlizywać z członka śluz, by na koniec - po Jej szczytowaniu, byk trysnął na cipkę pełnym ładunkiem cieplutkiej, gęstej spermy.... którą później wspólnie byśmy zlizali....

- tak jak na tym filmiku:

http://xhamster.com/movies/366318/bisex ... sband.html

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem nic bez przymusu.

Też uważam, że heteroseksualny facet nie zliże spermy bez przymusu.

E tam, ja jestem hetero, a z panią, a raczej parą, się bawiłam. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna sprawa. Totalne poniżenie. Zwłaszcza jeżeli Ogier zerżnie jeszcze rogacza w usta:

http://www.slutload.com/watch/avjOohFhu ... ampie.html

Moim zdaniem jeżeli Hotka i Ogier chcą tego, to rogacz powinien się nastawić na to aby ani jedna kropla nie została zmarnowana.

Fajna jest też taka opcja: Ogier rżnie Hotkę i przed wytryskiem wyciąga penisa i spuszcza się na penisa i jądra rogacza. Rogacz zakłada majtki i chodzi zaspermiony przez cały dzień.

• Lubię 3
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek meskaszmata

Skoro żona i Pani zarazem nie ma problemu z nasieniem ogiera w ustach to rogacz powinien byc raczej wdzieczny za taki zaszczyt ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ,że ciężko się przełamać ale mnie od początku taka opcja podniecała i choć jesteśmy początkujący to zlizałem sperme kochanka żony prosto z jaj cipki i niesamowicie mi się podobało,ta uległość,byłem niesamowicie podniecony.Za drugim razem obciągałem jemu na życzenie żony.Podoba mi się to.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...