Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś chwilowo sobie nie wyobrażam siebie w takiej roli, zarówno robiąc to na polecenie Partnerki czy jako kochanek.

Może mnie to nie obrzydza, ale i nie nakręca w jakikolwiek sposób, a i nie spotkałem póki co Pań, które to kręci.

Ale po przeczytaniu wypowiedzi zaczynam się zastanawiać jakbym się zachował, gdybym na Taką trafił.

Dużo ciekawostek przede mną widzę - cuckold okazuje się studnią bez dna ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z pozycji swingu coś takiego dla mnie było niedopuszczalne chociaż miałem takie propozycje od panów bi. usta to ja jednak wolę kobiece. Kiedy żona chce żeby ogier skończył w jego ustach czy to już jest forced bi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A podobno nie ma na forum tematu o tym jak kobieta urabia faceta do celów cuckoldowych :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Dielectric

U nas to wyszło przypadkiem, tzn nasz bull skonczył w żonie gdy mnie ssała więc była moja kolej by ją napełnić tak jak lubi, ale wcześniej się zapomnałem i ją troche polizałem. Oczywiście nie zabrałem jej dużo bo uwielbia ociekać zaraz po. Ogólnie mimo że jestem hetero to rewelacja :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja z pytaniem ... jakie to uczucie  mieć  penisa w ustach ?

czy kreci was poniżenie  czy raczej  ogólne podniecenie z faktu pieszczenia go ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mieć penisa w ustach

No tu się nie podzielę wrażeniami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajna sprawa być zmuszony do obciągania kochankowi. Nic strasznego, nie masz czeg się bać. Z czasem będziesz lubił takie poniżenie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A podobno nie ma na forum tematu o tym jak kobieta urabia faceta do celów cuckoldowych :)

Podobno to nie znalazłeś.

Za słabo szukałeś. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że czyszczenie hotki po zbliżeniu z ogierem to naturalny "obowiązek", a i przyjemność męża. U nas pierwszy raz z tą procedurą mamy za sobą i zamierzamy stosować ją za każdym razem. Mało tego - marzy nam się cuckold (o ile dalej jest to prawidłowa nazwa dla takich praktyk) z czyszczeniem w obie strony; kiedy pani spotyka się z ogierem - stały partner dokładnie oczyszcza "po" dziurkę/dziurki z soków lub całuje się z panią w przypadku gdy przyjęła nasienie w usta. My chcemy żeby Piotr również baraszkował na moich oczach z kobietą (mam takie życzenie, żeby z dużo młodszą), a ja "po wszystkim" z rozkoszą wyczyszczę ją... W ogóle do tej pory nie spotykałam się samotnie, choć nie mam dużego doświadczenia (3 spotkania z 2 panami w sumie - kochanków wybrał i umówił mi Piotr), to kręci mnie właśnie w zasadzie tylko takie spotkanie, kiedy mąż jest obecny i będzie wykonywał "czyszczenie". Ponieważ cuckold traktuję jako prezent w postaci zwrócenia wolności seksualnej - teraz ja nie postanowiłam być dłużna i szukam kochanki dla niego (mam taki fetysz żeby była to młoda i puszysta dziewczyna), a ja będę wtym przypadku "czyścicielką" - mniam...

Pozdrawiam

Ela

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...