Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was pytanie w temacie cuckold jesteśmy 2 lata wiadomo pas cnoty zakazy orgazmu

patrzenie jak żonasie pieprzy z ogierem.To mnie podnieca ale obciąganie drugiemu facetowi i

jedzenie jego spermy niewyobrażam tego sobie wiem że żone to strasznie kręci ale mi to podjeżdża homo niekręcą mnie te rzeczy.

Chce wiedzieć jak po takim czymś zmieniła sie wasza relacja z żona

jako lachociągi i spermopijki.To obrzydliwe pić sperme obcego faceta a co dopiero obciągać mu.Czekam na opinie doświadczonych rogaczy :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nie odpowiada Tobie taka forma zabaw to może powiedz o tym swojej Hotce.

Na pewno jest to niesamowite poniżenie dla rogacza i o to pewnie jej chodzi.

Ale zabawa ma być dla Was obojga i oboje Was to musi kręcić. No chyba, że wbrew sobie chcesz dogodzić Hotce, ale to chyba nie tędy droga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy czytałam, że niektórzy rogacze zaczęli od delikatnych pieszczot, czy gestów, jak np. włożenie penisa kochanka w pochwę hotki i odkryli, że to ich zaczyna podniecać. Potem szli dalej i dalej, aż do seksu oralnego, zlizywania spermy, seksu analnego.

Jeśli bardzo zależy Ci na tym by spróbować spełnić marzenie żony, to może za pierwszym razem po prostu go włożysz w dziurkę hotki? Może i Ciebie to nakręci. Ale jeśli nadal będziesz czuł odrazę, to naprawdę się nie zmuszaj do niczego więcej. Nie wszystkiego trzeba spróbować!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza, dała Ci bardzo dobrą odpowiedź. Tak jak napisała, no początek dotknij jego penisa i włóż w cipeczkę żony. Żeby sprawdzić jak smakuje sperma..spróbuj na początek swojej, zobaczysz, że to nic odrażającego, a wręcz przeciwnie :-P . Jeśli się wahasz spróbować spermy kochanka Twojej żony, bezpośrednio, może zabaw się z żoną w ten sposób, że Ogier spuści się jej do buzi, a Wy się później namiętnie pocałujecie? (polecam z autopsji!) Wszystko po mału, a jeśli Ci nie odpowiada, to tego nie rób.

Powiem Ci, że kilka lat temu, nie wyobrażałem sobie, że mogę zlizywać spermę ogiera z cipki czy z ciała żony..było to dla mnie bardzo odległe i tak samo jak dla Ciebie - odrażające. Tak samo jak ciągnięcie Ogierowi. Powoli to wszystko stało się samo i obydwoje nas to podnieca - nie wyobrażam sobie nie spić spermy Pana Ogiera z cipki żonki, uważam, że jest to mój obowiązek jako rogacza i żona też tak myśli - proste : nie potrafisz zaspokoić swojej kobiety i kto inny musi Ci żonę obrabiać? Dla mnie jest to naprawdę magiczne i jest nagrodą, a nie karą. Muszę oddać szacunek Ogierowi i żonie, uwielbiam też ciągnąć mu kutasa. Marzę też o tym, żebym został zerżnięty przez Ogiera na oczach żony. Jak na razie zrobiła to żona strapponem...

I wiesz co? Wcale nie czuję się homo, jestem hetero. Moje pragnienia i to co robię jest związane tylko i wyłącznie z cuckold, z moją poddańczością wobec ogiera i hotki. I uwielbiam to, lecz nigdy nie zrobiłbym tego z innym facetem, ani nie podniecją mnie faceci, jestem hetero. Podnieca mnie to tylko w układzie cuckold. Dziwne? pewnie tak, ale prawdziwe. Uważam, że jeśli zaczniesz powoli dążyć do tego czego chce Twoja żona, nie pownieneś rozpatrywać tego w kategoriach homo. Wiem, że to trudne, sam miałem rozterki. Dużo pomogła mi żona, która była tym zachwycona, i uczuła mnie :-> jak ciągnąć kutasa ;) . Pomogła mi także mentalnie, gdy widziała, że biję się z myślami, mocno mnie wsparła, mówiąc, że jej się to podoba, i że nie jest to wcale dla Niej "gejowskie".

Co do moich relacji domowych z żoną, sa one jak najbardziej poprawne. Związek jest oparty na miłości, a że jest przy tym cuckold, to nasz wybór, świadomy, który daje nam satysfakcję i paradoksalnie, kiedyś, gdy nie było rogaczenia, było u nas o wiele gorzej wręcz tragicznie. Żona niewydymana, niezaspokojona, seks z mojej strony tragiczny, fiutek mały...A teraz żonka dobrze rżnięta i jest miodzio.

Dziękuję mojej żonie i Ogierowi oraz wszytkim innym którzy pokrywaliza mne nieudacznika moją kobietę. Cieszę się również szczęściem mojej żony.

Mam nadzieję, że trochę Ci pomogłem. I tak jak pisała Zuza - zacznij od wkładania jego penisa to cipki Twojej żony. I pamiętaj że jesteś rogaczem!!!

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak myślę.Najpierw metodą małtch kroczków.Masz wspaniałą Żonę że możesz z Nią tak szczeże rozmawiać.A wierz mi to bardzo dużo.Napisz jak Ci poszło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz666, koniecznie daj znać czy przełamałeś się do pierwszego małego kroku, który Ci proponowaliśmy. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest to moja najbardziej pikantna fantazja i czekam na taka okazje:) ale sadze ze nie powinieneś robić nic jesli nie jesteś pewien swojej reakcji......masz piękne relacje z zona ale w zyciu juz tak jest ze piękne rzeczy najłatwiej se psuja wiem to ze swojego doświadczenia :mrgreen:....cuckold to zabawa dla dwojga...i wam obojgu powinna sprawiać satysfakcje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem nic bez przymusu. Jeżeli Tobie to nie odpowiada , to nawet jeżeli się "poświęcisz_ dka dobra Hotki bo ją to kręci i Ona tego chce to wątpie aby wyszło to jak nalezy wizualnie . Co innego robić rzeczy które chcemy ,a co innego robić rzeczy z przymusu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jarek32

jesli czujesz sie na silach powinienes sprubowac ,lecz nic na sile ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz666 to w żaden sposób nie będzie homoseksualne zachowanie, jak już to biseksualne. Różnica jest ogromna jak Ci prawdopodobnie wiadomo. Utrzymuję kontakty z bardzo dużą grupą ludzi o różnych orientacjach i wierz mi homoseksualistę nie pociągają kobiety. Jeżeli nie czujesz absolutnego obrzydzenia do swojej płci z czasem możesz się przełamać, jeżeli jednak na samą myśl czujesz odrazę to wątpię żebyś się przełamał. Jeżeli jednak się przełamiesz dla swojej żonki, to kto wie, czy nie będzie to największy błąd jaki popełniłeś w życiu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...