Skocz do zawartości
rogacz666

Zona chce żeby ogier skończył w moich ustach

Rekomendowane odpowiedzi

Ja standardowo wylizuje Oboje i sprawia mi to niesamowitą masohistyczna rozkosz, to szczyt oddania Państwu i poniżenia rogacza, który nie daje Hotce tego, na co Ona zasługuje, a jeszcze piezczotą Narzędzia Bulla okazuje Mu szacunek i wdzięczność, prawda? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o pominiecie swojej kobiety,nie ma absolutnie takiej opcji,kobieta dla rogacza jest zdecydowanie najwazniejsza i rogacz jest gotow zrobic dla niej wszystko.Zlizywanie spermy,czy branie do buzi fiuta kochanka to dowod akceptacji dla tego co robi zona,to jak dla mnie dowod milosci,dowod tego,ze to cuckold,ze toco robimy to calkowicie naturalna rzecz,Jak do tej pory nie mialem okazji by brac do buzi,ale czyms fantastycznym bylo pieszczenie cipki zony po jej powrocie do domu,dodam cipki w ktora napelnil sperma kochanek

Zgadzam się. Kiedyś nigdy bym nie pomyślał o tym by przyjąć do ust penisa. Jednak gdy pewnego razu moja Kochana klęczała przed swoim Panem i trzymając Jego penisa kazała mi uklęknąć obok i dać mu przyjemność ustami zrobiłem to bez zastanawiania. Robiąc to myślałem tylko o tym, że Ona tego pragnie, choć przyznaje się bez bicia, że pieszczenie Jego wielkiego penisa wywoływało u mnie nie znane dotychczas podniecenie. Gdy później rozmawiałem o tym z moim Kochanie, stwierdziła, że bardzo się cieszy, że do tego doszło. Dzięki temu jest pewna, że ostatecznie zaakceptowałem Jej związek z Panem, wykazałem się posłuszeństwem a także znalazłem swoje miejsce. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W fantazjach chętnie bym to zrobił.Nas mega podniecają takie zabawy,wylizanie spermy z hotki i ogiera sprzętu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając wasze prosty też się nakręcamy do tej pory to mi się zdarzały sytuację że niektórym kochankom połykałam spermę i często myślałam o namiętnym pocałunku z moim rogaczem jednak do tej pory tego nie robiliśmy,myślę że od pocałunku właśnie zaczniemy. Tak ną początek pierwszy claus może być tylko z posmakiem spermy po polknieciu zawsze coś zostaje myślę że w ten sposób można stopniowo przyzwyczaić rogacza do tego rodzaju zabawy

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Oczywiście, z czasem sie to robi bardzo podniecający i utrwalający aspekt dominacji pary nad rogaczem. Ja bym obsługiwał pare w różny sposób, każde szczytowanie bulla byłoby przyjęte z należytym szacunkiem, zalezy od kaprysu hotki i bulla. Raz na twarz, drugi raz z połykiem, później zlizał bym sperme ze stóp hot wife lub z każdego możliwego miejsca , zajął bym się też oczywiście sprzetem bulla aby zachowac należyty szacunek dla pary:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając wasze prosty też się nakręcamy do tej pory to mi się zdarzały sytuację że niektórym kochankom połykałam spermę i często myślałam o namiętnym pocałunku z moim rogaczem jednak do tej pory tego nie robiliśmy,myślę że od pocałunku właśnie zaczniemy. Tak ną początek pierwszy claus może być tylko z posmakiem spermy po polknieciu zawsze coś zostaje myślę że w ten sposób można stopniowo przyzwyczaić rogacza do tego rodzaju zabawy

Super, u nas tak się zaczęło, na pewno mu się spodoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.To obrzydliwe pić sperme obcego faceta a co dopiero obciągać

Mnie też kiedyś wydawało się, że jest to obrzydliwe. Do tej pory zresztą widok dwóch panów, którzy ... działa na mnie chamująco :facepalm: .

Ale z czasem jak nastapiła u mnie ewolucja w kiedunku cuckold, i tę sytuację odbieram inaczej. Zresztą dawniej także nie wyobrażałem sobie jak przeżyje "zdradę' partnerki :doggystyle: - a teraz... :bukiecik:

Jeśli bardzo zależy Ci na tym by spróbować spełnić marzenie żony,

I tu jest chyba ten klucz. Marzenie żony. Jeżeli moją żonę by podniecała taka sytuacja i - tak jak sobie to wyobrażam - kazałaby mi "przygotować" penisa kochanka dla niej, to zriobiłbym to bez wachania. rza dlatego że ją to podnieca a dwa, że mając świadomość, im lepiej go "popieszczę" :blow1: tym będzie większy twardszy i tym większość Ona będzi miała rozkosz. Robiłbym to przecież dla Niej.

Co do "łukania" spermy, to chyba także zgodziłbym się - w opisanym kontekście - żeby kochanek skończyl w moich ustach. Oczywiście tylko wtedy kiedy Ona by tego chciała.

olivier

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spermę kochanka żony w moich ustach traktuję jako nagrodę. Dlaczego ? Dlatego że podnieca mnie moja uległość i po takim spotkaniu jeszcze na długo mam dzięki temu naładowane swoje cuckoldowe baterie. Mogę później w każdej chwili sobie takie sytuacje powspominać co wywołuje u mnie przyjemne podniecenie. Dzięki czemu też mogę lepiej zaspokoić moją małżonkę kiedy ma na to ochotę. Bardzo lubię również stawiać pałkę kochankowi kiedy już jest nieco wyczerpany seksem. Uwielbiam np. takie sytuacje kiedy moja ukochana odpoczywa sobie z ogierem po seksie leżąc nago na łóżku, umilając czas wzajemną rozmową, przekąszając sobie jakieś co nieco uprzednio przeze mnie dla nich przygotowane a ja samymi ustami delikatnie pobudzam jego członka. Uwielbiam te momenty kiedy rośnie dla Niej w moich ustach. W zależności od sytuacji, właściwie od ich zachcianek równie chętnie liżę dziurki mojej Hotki lub jej stopy.

• Lubię 9
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek lukrowy

Niestety nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie, gdyż sam cuckold pozostaje (póki co!) w sferze marzeń ;)

Jeśli jednak już się zdecyduję i namówię moją ukochaną na zostanie Hot Wife (nie wiem jak ona to odbierze...) to myślę, że przychylnie podejdę do tego tematu. Więcej powiem, chciałbym żeby mnie ona do tego zmusiła i żeby ogier skończył w moich ustach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...