Skocz do zawartości
Duszek wymagajacy1

Cuckold Role playing

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek wymagajacy1

Cześć Wam, przeglądałem forum pod kątem początkowego (chociaz moze niekoniecznie) modelu zabawy w cuckold role playing. Tematy przebijają sie przez niektóre posty i działy, jednak moze udałoby sie to usystematyzować i skupić w jednym miejscu. Zastanawiam sie tylko nad właściwym działem w czym proszę o pomoc moderatora.

Proszę forumowiczów o ich najlepsze i sprawdzone patenty, które pomagają najlepiej odwzorować cuckolding.

Przyznam szczerze, ze do realizacji prawdziwego cuckoldingu z wielu względów przejść nie chce, niemniej jest to moja najbardziej ekstremalna fantazja. Żona o tym juz wie i mój patent na odwzorowanie zabawy w cuckolding jest dobre jedzenie, lampka (moze dwie :)) szampana na rozładowanie napięcia, odpowiedni nastrój i ...

Opaska na oczy...

Po odpowiedniej rozgrzewce partnerka ma zacząć wyobrażać sobie sytuacje, do której przyznała sie ze ja podnieca. I tu mam wrażenie ze na prawdę nie ma takich kobiet które nie maja fantazji ... Jakiekolwiek musiały przecież mieć chociażby zanim poznały nas... ;)

Proszę o Wasze innowacje, pomysły.

Pozdr!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stary. Ty zbyt wyrafinowany jesteś jak na moje innowacje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wymagajacy1

Nie przesadzajmy :) nie jest to wielce wyrafinowane zważywszy ze dojście do tego etapu zajęło mi pare ładnych miesięcy. Co pozwoliło mi osiągnąć wspólna satysfakcję, to brak natarczywości. Po tym jak uświadomiłem sobie co mnie kręci, przebiłem się przez garstkę polskich artykułów, pózniej znalazłem lepsze artykuły angielskie. Zacząłem małymi kroczkami rozmawiać z żona i na końcu zdecydowałem się dołączyć do tego forum poznając Wasze praktyczne doświadczenia. Wszystko to pozwoliło otworzyć mi umysł, a jednocześnie postawić pierwsze kroki (opisane wyżej). Moja ukochana po długiej pracy akceptuje w pełni moje fantazje, zwłaszcza ze wczuwajac sie w role byczka a ona w swoją, seks jest wręcz fanatyczny. Dodatkowo przyczyniło sie to, ze na prawdę dużo rozmawiamy i nie wstydzimy sie rozmawiać. Znając podłoże pózniej wiedziałem co i jak zainicjować, a przy okazji odpowiednio zaplanować. Mam wrażenie ze element zaskoczenia jest tu także istotny. Także nastrój (jedzenie, alkohol), element zaskoczenia i uwodzenie. Przyznam sie tez ze trochę pomagają książki o uwodzeniu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

seks jest wręcz fanatyczny

Zastanawiam się czy to celowe ujęcie czy "s" zabrakło? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wymagajacy1

Chodziło mi dokładnie o fanatyzm :)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi dokładnie o fanatyzm :)))

Opowiedz o tym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wymagajacy1

Uważam ze w tym momencie mogłoby to przedwczesnie wyczerpać post, wiec zanim przejdziemy do dygresji poczekajmy aż model role playing odrobine rozkielkuje. Nie ukrywam, ze sam tez szukam inspiracji, innych sposobów. Na koniec możemy podzielić sie ostatecznymi wrażeniami, jako wisienka na torcie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...