Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jakie mamy preferencje?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, nie do końca wiem gdzie powinniśmy się znaleźć, jeżeli chodzi o nasze preferencje. Może pomożecie?

Kilka zdań o nas. Mamy po 30 lat i jesteśmy szczęsliwym małżeństwem. Żona to bardzo atrakcyjna blondynka. W seksie pozwalamy sobie na dużo, a jednym z głównych powodów, że jest on bardzo dobry, jest fakt, że praktycznie od początku otwarcie rozmawialiśmy o naszych potrzebach. Żona jest uległa, lubi mocny seks, gdzie jest traktowana jak suczka, ja trochę dominujący. Jedną z naszych fantazji, którą jesteśmy zdecydowani zrealizować jest obecność innego faceta.

Pomysł jest taki:

Żona będzie seksi ubrana (pończochy,szpilki, sukienka) czekała w pokoju hotelowym, a ja przyprowadzę faceta. Zapoznamy się, porozmawiamy itd. Później pokaże żonę w całej okazałości, np. rozchylę jej nogi, żeby pokazać mu cipkę... Nie chcę tutaj pisać całego scenariusza, ale chcemy pozwolić żonie na dużo, ale bez seksu z innym, czyli pocałunki, pieszczenie cipki językiem i palcami, pieszczoty, żona wypieści wybrańca ustami. Praktycznie wszystko oprócz czystego seksu.

Nam się wydaje, że to wszystko jest związane z relacją uległość-dominacja, bo w ten sposób żona poczuje się mocno uległa, ale jest duży pierwiastek podniecenia, że pojawi się inny facet. Mnie nie kręcą inne kobiety w takiej relacji, żonę tymbardziej.

W takim razie jakie są nasze preferencje? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Misiu, dla mnie to czysty cuckold jest.

A to, czy wsadzi czy nie ma związek z preferencjami?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu żadnej uległości nie dostrzegam, ale jak kto woli :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopóki macie wspólne konto i plany jw. to obstawiałbym 2:1 Parę Cuckold. Elementy różowej dominacji to już didaskalia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Wg mnie najbliżej wam do para swingers. ale odnoszę wrażenie że koniecznie chcesz mieć dominację więc pytanie jakby nie mam sensu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Mnie nie kręcą inne kobiety w takiej relacji

Para Cuckold.

Nie każdy Rogacz jest przecież uległy, choć biega taka opinia ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o sam fakt czy będzie seks czy nie, ale o motywację czemu chcemy dopuścić innego faceta. Nie znam dogłębnie tematu cuckold, bo pewnie jest wiele odmian, ale ja nie jestem typem faceta uległego i nie kręci mnie np. to że żona miałaby mieć kochanka i się z nim spotykać. Być może zbyt powierzchownie definiuję słowo cuckold :-) Podnieca mnie sam fakt uczestniczenia w spotkaniu, gdzie na nasz seks będzie patrzył inny facet i w spory sposób do nas dołączy. To, że żona będzie wykonywała moje polecenia w stosunku do mnie i innego kolesia, a Ją, że będzie je wykonywać :-)

Moim zdaniem właśnie sobie odpowiedziałeś. "Zbyt powierzchownie definiuję cuckold" - i tu jest pies pogrzebany - błędnie zakładasz że rogacz w związku cuckoldowym musi być uległy. Ale w skrócie - pokażesz żonę, podzielisz się nią - nie wchodźmy w zagadnienia techniczne - jak dla mnie rogacz, a że dominujący - no cóż taki macie klimat.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem właśnie sobie odpowiedziałeś. "Zbyt powierzchownie definiuję cuckold" - i tu jest pies pogrzebany - błędnie zakładasz że rogacz w związku cuckoldowym musi być uległy. Ale w skrócie - pokażesz żonę, podzielisz się nią - nie wchodźmy w zagadnienia techniczne - jak dla mnie rogacz, a że dominujący - no cóż taki macie klimat.

Było już kilka burzliwych dyskusji na forum ocierajacych sie o kłótnie, więc chyba lepiej nie wsadzać kija w mrowisko ponownie ;) Lepiej włożyć coś gdzie indziej :P

Daj para swingers może najlepiej, a dla siebie zostań przy swingersie... Ja tak (mając na uwadze własne preferencje) zrobiłem. Oczywiście w miarę pasowałby również bull, ale... No właśnie... Założyłem, że bull to taki "ktuś", kto bywa również typowym (czyt. uległym) rogaczem, a do czegoś takiego osobiście ciągotek nie odczuwam. Dla mnie osobiście facet, którego podnieca temat zabawiania sie jego kobiety z innymi facetami, ale jednocześnie dominujący oraz otwarty na obce hotki nie jest "rogaczem" i przydałaby się jeszcze jakaś kategoria.

Zostawmy to najlepiej jednak tak jak jest i niech każdy się klasyfikuje tak jak mu pasuje, oczywiście w ramach dostępnych opcji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden swingers, nie zamierzają spotykać się z parami!

Żaden też bull, bo inne panie nie są przewidziane.

Zdecydowanie ROGACZ, tyle, że z grupy dominujących! A jeśli para, to cuckoldowa. 

Proszę poczytać o preferencjach, bo temat wałkowany do znudzenia!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...