Skocz do zawartości
Jans

WINDOWS 10

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dojrzalyimpot

szykuje wam instalkę w chmurze :)

pójdzie na pw jak tylko prześle do końca ......

in progress .................

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

in progress.......................           .........................             .......................

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

complete

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

post-8255-0-30628700-1438516713_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie..nawet sie nie baw w to to jest Windows 10 Insider Preview możesz jedynie pobrac jako niejawny tester ...tzn jesli jestes programista i chcesz nad nim popracowac tez zeby wykryc potencjalne błedy itp....

Cóż za herezje wypisujesz, od 1 czerwca czy nawet wcześniej była opcja "rezerwacji uaktualnienia" co m.in. objawiało się komunikatem w Windowsie że "możesz zaktualizować system.

nie widzi na vb podpietego na usb telefonu

Nie wiem jak w VB ale VMWare w opcjach ma możliwość ustawienia czy urządzenia USB mają być dostępne na komputerze wirtualnym. Sprawdź, nie bawiłem się VirtualBoxem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Nie wiem jak w VB ale VMWare w opcjach ma możliwość ustawienia czy urządzenia USB mają być dostępne na komputerze wirtualnym. Sprawdź, nie bawiłem się VirtualBoxem

jak ja to kocham , zrobiłem to usb to się system wysypał hahahaha

uwielbiam to ....i jak znam życie i siebie to zaraz postawię go na nowo :)

hehehehe inaczej nie usnę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

nie chciało mi się robić tego usb to nie widział

ale zrobiłem .......

lenistwo jest straszne :)

system in progress ...............

od 1 czerwca czy nawet wcześniej była opcja "rezerwacji uaktualnienia" co m.in. objawiało się komunikatem w Windowsie że "możesz zaktualizować system

tak była taka informacja , ale dotyczyła właśnie wersji beta .....

tej nieoficjalnej właśnie Insider Preview

zreszta , już jest oficjalnie .......winda jaka jest każdy widzi :)

jak narazie nic do niej nie mam , a jeśli nawet to co ............. system jak system

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak była taka informacja , ale dotyczyła właśnie wersji beta .....

tej nieoficjalnej właśnie Insider Preview

Nie, nie i jeszcze raz nie. To była akcja dotycząca finalnej wersji. Poczytaj zanim coś napiszesz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Poczytaj zanim coś napiszesz

Turbo ...czytałem  i tylko o wersji beta

https://insider.windows.com/

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/preview-faq

to bylo to i nie ma tu mowy o wersji finalnej

nawet to nie stało obok wersji finalnej

"

Microsoft ostrzega, że są to wersje testowe i nie nadają się do pracy w produkcyjnym środowisku, programy mogą działać niestabilnie, a ponadto system będzie się jeszcze zmieniał. Warto zauważyć, że w wersji Technical Preview Windowsa 10 nie można wyłączyć automatycznych aktualizacji.

Przed instalacją Microsoft zachęca do rejestracji w programie dla testerów, na wszelki wypadek warto też zapoznać się z wymaganiami sprzętowymi systemu."

i to jest info z 24 stycznia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...