Skocz do zawartości
arria

Zaparło mi dech....

Rekomendowane odpowiedzi

i stales sie wzorcowym przykladem na to , ze piekne kobiety oniesmielaja mezczyzn ... zastanawiajace jest to zjawisko

Może nie wzorcowym bo zdarzyło mi się kilkukrotnie rozmawiać z pięknymi kobietami i było ok, bez robienia z siebie kretyna. Tu jednak było coś co mnie rozproszyło na tyle, że nie mogłem się skupić :) Może to te niewidzialne fluidy, feromony, chemia ... ciężko powiedzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona

noc z soboty na niedzielę, kiedy wracając z tialety zobaczyłam , że do M przysiadła sie naprawdę zjawiskowa Kobieta. stałam i patrzyzłam jak zahipnotyzowana. M machając ręką woła mnie, a ta laska się uśmiecha i też do mnie pomachała. Okazało się ,że chodizło o mnie, bo laska była pod wrażeniem mojej "niby" latynoskiej urody- zaparło mi dech:) Niegdy nie spotkało nic milszego ze strony obcej laskiej.Przegadaliśmy całą noc i na tym koniec. Niestety laska nie była ani troszke bi. Ona chciała randkę ze mna, M (jak to M - bez owijania w cotton) od razu za mnie wyraził chęć akończenia tej nocy łózku, bo z przyjemnościa popatrzy, a ja jako, że akcję typowo less wykluczam zaproponowałam akcję we 3. Nie dogadaliśmy się, a jak jeszcze doszedł jej przyjaciel (gej) to M juz w ogóle odpuscił temat hihi  M później stwierdził, ze 1-szy raz widział na żywo tak sliczną lesbijkę i ja w sumie też. Zostawiła mi nr, może kiedyś hihi

p.s. Polecam Grey we Wrocławiu, bardzo erotyczna atmosfera i ładni ludzie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...