Skocz do zawartości
arria

Zaparło mi dech....

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty zaraz na mnie z papciem :)

To mi dopiero teraz kopara opadła :)

-nie "papciem " tylko gazetą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No przecież to była moja opinia :) każdy jakąś ma :)

Szkoda ... Cyn, tak lubie wszystko wiedzieć ... a teraz czerwienieję ze złości że nie wiem :( ehhhhh ;)

A tak na serio .... nie denerwuj się :) przecież nie tykam się Ciebie tylko samego stwierdzenia, którego nie lubię.

Ja Ciebie lubię ah lubię ... Cyn :)

A Ty zaraz na mnie z papciem :)

To mi dopiero teraz kopara opadła :)

ja zaś dostaję dreszczy na widok mężczyzny w papuciach. Zgroza.

nie przepadam też za ciąglym zdrabnianiem i słodkościami: misiu, rybeńko, złotko... infantylne jakieś, kojarzy mi się z rozmnażaniem przez pączkowanie.

Za to "opadająca kopara" brzmi po męsku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie zparlo dech kiedy na jakims spotkaniu ( nic jednake z niego nei wyszlo :( ) kumpel witajac sie polozyl reke na biodrze,dal kissa,cos szepnal i zlapal za tylek :)  nawet teraz mi sie cieplo robi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zatkało kiedy moje kochanie pewnego poranka łasząc się do mnie i mrugając wdzięcznie oczkami poinformowało mnie , że od roku ma romans z moim kumplem .... kiedy udało mi się złapać oddech dostałem z drugiej mańki informacją , że on przeprowadza się do nas .... następny oddech nastąpił po jakiejś godzinie .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz lub dwa kiedy świeża mężatka, moja fryzjerka zaczęła muskać ustami moje ucho (nie wiem skąd wiedziała, że to lubię) i ocierać się o mnie jak kocica w rui, drugi raz gdy będąc w szpitalu u mojej ex trzymałem, całym ciałem drzwi do sali szpitalnej, w trakcie najbardziej odjechanej laski w historii.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz lub dwa kiedy świeża mężatka, moja fryzjerka zaczęła muskać ustami moje ucho (nie wiem skąd wiedziała, że to lubię) i ocierać się o mnie jak kocica w rui, drugi raz gdy będąc w szpitalu u mojej ex trzymałem, całym ciałem drzwi do sali szpitalnej, w trakcie najbardziej odjechanej laski w historii.

Wybrała bardziej przyjemną formę gastroskopii ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrała bardziej przyjemną formę gastroskopii ;-)

Aż tak głęboko nie sięgnąłem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż tak głęboko nie sięgnąłem ;)

ale porcję miała w żołądku...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu umówiłem się na spotkanie w banku. Miła rozmowa przez telefon z Panią A., coś o oszczędzaniu, ofercie dla wybranych klientów. Standard. Potem nie wiadomo jak tematy zeszły na bardziej swobodne tory, żarty ... i nie wiadomo kiedy rozmowa dotycząca umówienia się na bankowe spotkanie potrwała dobrych 20 minut. W końcu ktoś, nie pamiętam kto stwierdził, że musi kończyć, bo obowiązki, praca... itp. itd.

Wchodzę do banku w umówionym terminie i niby wiedziałem, ze tam pracuje, kiedyś już zauważyłem jej niezwykłą urodę, która wręcz mnie onieśmielała, ale  ... nie spodziewałem się, że to właśnie z nią tak swobodnie gaworzyło się telefonicznie.
Czarne włosy, piękny uśmiech, duże oczy, delikatny, dobrze dobrany makijaż, gustowna biżuteria, nieco odsłonięty dekolt w białej bluzeczce.
Usiadłem na przeciwko i podziwiam. Kiedy zorientowałem się, ze gapię się na nią niemal z otwarta buzią przenosząc wzrok kolejno na każdy element jej twarzy i ciała, zrobiło mi się trochę wstyd. Myślę, że nie dało się tego nie zauważyć. Pani A. pewnie tez to musiała widzieć ale nie reagowała - po prostu robiła swoje z oszałamiającym uśmiechem na twarzy. Pewnie nie ja pierwszy gapiłem się na nią jak głupek.
Chyba podpisałbym cyrograf gdyby wtedy mi go podsunęła. Swoboda i pewność siebie gdzieś zniknęła i choć miałem ochotę porozmawiać jak przez telefon to musiałem sprawiać wrażenie kretyna :)

Niemniej jednak jakkolwiek kretyńsko i nieśmiało bym się nie zaprezentował, kiedy przyjdzie coś załatwić w banku zadzwonię na biurko prosto do A. Wewnętrzny numer już znam ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...