Skocz do zawartości
arria

Zaparło mi dech....

Rekomendowane odpowiedzi

aż się ciśnie na usta pytanie : "dlaczego?"

Jak patrzę na zdjęcie w awatarze, to cisną mi się inne słowa na usta...

::PP:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Y

Bo ta plastyczna wyobraźnia... Zęby co drugi wystąp, oczy z rozbieżnym, nos z kudłami co się z wąsami zrastają, do tego piękna łysina z zaczesem od ucha do ucha i dookoła raz jeszcze i postura Golluma...:P

A tak obiecywalas, tak zapewnialas ze nie opiszesz mojego wygladu po zlocie :-(

A co do tematu to mi z leksza szczena opadla widzac 1 raz 20 lat temu Pania Malze, a mam dziwne wrazenie ze im wiosen wiecej to i urody przybywa :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypadkiem dotarły do mnie zdjęcia kuzynki, nie przepadamy za sobą ale gdy zobaczyłem jej pipuszkę zamurowało mnie. Wspaniała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zawsze zapiera dech kiedy spotykam się z moją "psiapsiółką". Przy niej zawsze moje myśli gdzieś uciekają. Ostatnio na spotkaniu mialem problem z zamówieniem kawy. Myśli uciekły tak daleko ze nie rozumiałem co do mnie mówi kelnerka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako żem człek pragmatyczny niezmiernie rzadko zdarzało mi się podnosić szczękę z podłogi. Ale czytając te komentarze natknąłem się na wypowiedź użytkowniczki, która wywarła mniej więcej takie wrażenie. Otóż przyjechałem na mały zlocik na jej zaproszenie, ja znałem ją ze zdjęć, ona mnie nie. Na zlocie byłem przed wszystkimi, ona i jej mąż spóźnili się trochę, ale wejście mieli iście jak na festiwal w Cannes. Jak pisałem, znałem ją ze zdjęć... i nic z tego nie wynikało, gdy zobaczyłem ją pierwszy raz na żywo... oniemiałem. Spodziewałem się wysokiej, spokojnej i dystyngowanej długowłosej brunetki a wpadł mały czarny diabełek z ogromnym zapasem energii i bardzo przypadł mi do gustu. :) A co później... cóż... życie. :D

No i moja ślubna nie raz też potrafiła wywołać podobny stan. Raz zrobiła sobie fryzurkę, kręcone loczki, wyglądała w niej wbrew pozorom niezwykle smakowicie, aż się wszyscy śmiali, że nie odstępuję jej na krok i chodzę za nią jak pies za smakowitą kością. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tysięczny raz myślę sobie KURWA. Co to za faceci piszą o dorosłej kobiecie w ten sposób? Za "pipuszkę" - gilotyna. Bleeeeeeeeeeee

mnie zaś powaliła cynamonowa "psiapsiółka" :(

Nawet ten cydzysłów tego nie ratuje :(

koszmarne stwierdzenie 

.... a tak z innej beczki ... mi kopara symbolicznie opada jak mi ktoś "dowali" tak, że słów mi braknie i ciętej riposty !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio zamurowało i szczeka opadła  ::PP: gdy ujrzałem schodząca po schodach jedna zachwycająco piękna blondynkę :-> w krótkiej białej sukience do tego szpileczki i  ten zniewalający wręcz uśmiech   :-P  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio zamurowało i szczeka opadła  ::PP: gdy ujrzałem schodząca po schodach jedna zachwycająco piękna blondynkę :-> w krótkiej białej sukience do tego szpileczki i  ten zniewalający wręcz uśmiech   :-P  

Masz od niej pozdrowienia. 

Mnie dość często na jej widok zapiera dech ... choć znam ją jakiś już czas ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

koszmarne stwierdzenie

Dla ciebie może i koszmarne stwierdzenie. Dla niektórych bardzo normalne. Ale ty nie musisz wszystkiego wiedzieć i rozumieć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

koszmarne stwierdzenie 

Dla ciebie może i koszmarne stwierdzenie. Dla niektórych bardzo normalne. Ale ty nie musisz wszystkiego wiedzieć i rozumieć.

No przecież to była moja opinia :) każdy jakąś ma :)

Szkoda ... Cyn, tak lubie wszystko wiedzieć ... a teraz czerwienieję ze złości że nie wiem :( ehhhhh ;)

A tak na serio .... nie denerwuj się :) przecież nie tykam się Ciebie tylko samego stwierdzenia, którego nie lubię.

Ja Ciebie lubię ah lubię ... Cyn :)

A Ty zaraz na mnie z papciem :)

To mi dopiero teraz kopara opadła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...