Skocz do zawartości
arria

Zaparło mi dech....

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie nie zaparło tchu.... raczej szczęka mi opadła jak zobaczyłam twarz Mr.K :mily:

Wielkie dzięki, Arrio. Teraz wszystkie będą chciały oglądać tylko twarz.. :)

Zęby co drugi wystąp, oczy z rozbieżnym, nos z kudłami co się z wąsami zrastają, do tego piękna łysina z zaczesem od ucha do ucha i dookoła raz jeszcze i postura Golluma... :P

Toż krzyczałaś, że wolisz charakternych brzydali. Ale wąsa to specjalnie dla Ciebie przytrymowałem wczoraj, Koteczku.. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica między seksownym brzydalem a brzydalem jest dosyć znaczna - jak między świńską dupą a smakowitym kobiecym zadeczkiem :mily:  Tych seksownych jak na lekarstwo, tych drugich nadmiar.

A z trymowanego wąsa co mi? Ja "udostępniam" mojego Faceta - mam Go zapewniać że Mu facjaty nie porysujesz w związku z tym? :redevil:  Koteczku...?

Wielkie dzięki, Arrio. Teraz wszystkie będą chciały oglądać tylko twarz.. :)

Toż krzyczałaś, że wolisz charakternych brzydali. Ale wąsa to specjalnie dla Ciebie przytrymowałem wczoraj, Koteczku.. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wąsa to specjalnie dla Ciebie przytrymowałem wczoraj, Koteczku..

No chyba, że to nie było do mnie to przepraszam za zabór:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica między seksownym brzydalem a brzydalem jest dosyć znaczna

Yhy. No to dziękuję Ci Smell serdecznie - wygraweruję i będę nosił na sercu :)

A z trymowanego wąsa co mi? Ja "udostępniam" mojego Faceta - mam Go zapewniać że Mu facjaty nie porysujesz w związku z tym? :redevil: Koteczku...?

Nic mi po Twoim Facecie, zatem, skoro samym wąsem można go porysować  :redevil:   I kończymy już włochaty OT zanim nas z tego baru wypiełdolą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy w jakiej sytuacji na czyj widok zaparło wam dech w piersiach? Czym was "zatkano", podniecono, poruszono? 
Kiedy zobaczyłem Gejzer na tym forum zamurowało mnie a nie tylko zatkało poruszono o podnieceniu szkoda gadać zatracił bym sie przy niej!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, kiedy w jakiej sytuacji na czyj widok zaparło wam dech w piersiach? Czym was "zatkano", podniecono, poruszono? 

Pytam odnośnie kontaktów damsko-męskich...

Dawno dawno temu wraz z moim Mężem pojechaliśmy w leśne ostępy do pewnego mężczyzny, na typowo zapoznawcze cuckoldowe zaproszenie. Nie widziałam wcześniej nawet fotki, no cóż ... lubię niespodzianki ;) Podróż była nerwowa i kłótliwa, nastrój na spotkanie żaden, ale jak się powiedziało a i przejechało jakieś 300 km to głupio było zawrócić. Otworzył nam bramę i zanim jeszcze wysiadłam z auta i stanęłam z nim twarzą w twarz ... umarłam ;) Ponoć on też się "zakochał" zanim jeszcze wysiadłam z auta. No i byliśmy Kochankami przez prawie 3 lata, takimi na wyłączność ... a potem wszystko szlag trafił. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aż się ciśnie na usta pytanie : "dlaczego?"

może czasami wszystko co piękne i intensywne warto zamknąć szybciej aby nie spowszedniało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie może przecież wiecznie trwać.... ale dobrze że można było dużo dobrego przeżyć i jest co wspominać... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...