Skocz do zawartości
arria

Zaparło mi dech....

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy jak po zdawkowej rozmowie na pokładzie promu objąłem taką jedną czule za zad a ona odruchowo nie strzeliła mnie w pysk tylko szelmowsko się uśmiechnęła.

Czystej krwi klacz arabska? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

byłam wściekła.... kumpel mnie wkur...... Ja do niego mówię o ważnych rzeczach a on sobie odpierdala jakąś głupawkę i wybitnie mam mnie gdzieś. Usiadłam przy oknie i wbiłam agresywne spojrzenie w ulicę żeby przypadkiem kogoś nim nie zabić. Wtedy podszedł do mnie on... usiadł obok i zapytał "co Ci się stało?"

- nic M. Mnie wnerwił, palant jeden....

- nie przejmuj się nim, to głupek.... porobi z siebie idiotę się i mu przejdzie.... głowa do góry!

- dzięki za radę...

Dialog beznamiętny z chłopakiem którego nie znałam, a który podszedł do mnie kiedy ciskałam błyskawicami - tak jakby znał mnie od wieków ....nawet na niego nie spojrzałam.... ale uspokoiły mnie jego słowa....

wstał i szedł w kierunku drzwi, wtedy popatrzyłam na niego... no i masz,jak to napisała Red, czas się zatrzymał, motylki w brzuchu... nie wiedziałam nic, czułam się tylko jak opiłek metalu przyciągany przez magnes.... chciałam z nim być, tylko to się liczyło.

no i jestem..... arr :*

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czystej krwi klacz arabska? ;)

Jak pomyślę to była i taka. Czarnowłosa, gorącokrwista źrebica z warkoczem do pasa. Ale to jeszcze w epoce dawnego Rzymu. Młodym rumakiem wtedym był. No i mamy czwóreczkę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to widzę jesteś nieco starszy niż obstawiałam :redevil:

Spójrz na to tak. Nawet jak nie obstawiałaś mrocznego średniowiecza to na pewno miło się rozczarujesz :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie zaparło tchu.... raczej szczęka mi opadła jak zobaczyłam twarz Mr.K  :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię mroczne średniowiecze. A miłych rozczarowań jak na lekarstwo więc raczej je oszczędzam;)

raczej szczęka mi opadła jak zobaczyłam twarz Mr.K 

I już boję się zapytać...:P

Spójrz na to tak. Nawet jak nie obstawiałaś mrocznego średniowiecza to na pewno miło się rozczarujesz :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

smell, szczęka opadła pod wpływem jak najbardziej dobrego wrażenia :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yhy. No to dziękuję Ci Arria serdecznie - ulżyło mi:)

Bo ta plastyczna wyobraźnia... Zęby co drugi wystąp, oczy z rozbieżnym, nos z kudłami co się z wąsami zrastają, do tego piękna łysina z zaczesem od ucha do ucha i dookoła raz jeszcze i postura Golluma...:P

smell, szczęka opadła pod wpływem jak najbardziej dobrego wrażenia :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yhy. No to dziękuję Ci Arria serdecznie - ulżyło mi:)
Bo ta plastyczna wyobraźnia... Zęby co drugi wystąp, oczy z rozbieżnym, nos z kudłami co się z wąsami zrastają, do tego piękna łysina z zaczesem od ucha do ucha i dookoła raz jeszcze i postura Golluma...

smell jesteś boska, rozłożyłaś mnie na łopatki  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...