Skocz do zawartości
Zouza

Odwrócenie ról?

Rekomendowane odpowiedzi

Dałoby się, chociaż sądzę, że tylko raz. :lol:

A tak wszystkim przyjemnie! I w tym rzecz! :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie zgodzę się z opinią, że faceci tyko myślą o sexie.

Z pewnie tylko częściej o tym gadają, niż kobiety.

W naszym małżeństwie zdecydowanie ja częściej myślę o sexie, niż mój mąż.

Ale wiedział co brał :->>> więc niech teraz nie narzeka. :redevil:

Na szczęście się nie broni i zawsze dba o atrakcje w naszej sypialni.

Jednym słowem*: ja idę na ilość a on na jakoś. I dobrze nam ta współpraca wychodzi.

* no dobra: 8 słów :>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.05.2011 o 21:34, Sem. pisze:

To prawda. Stereotyp kobiety którą "zawsze boli głowa" gdy ma iść do łóżka, jest już bardzo nieaktualny. Teraz również kobiety, mają takie same powody do narzekań na nas- Panów. Którzy jesteśmy, coraz bardziej sfrustrowani, zmęczeni, niezdecydowani. A to nie jest zbyt dobry afrodyzjak.

W dniu 7.05.2011 o 22:05, Sem. pisze:

Jeśli nie chce, nie pozwala się dotknąć, to już gorzej. Aby tylko, nie dawał się dotknąć innej kobiecie a swojej nie. Bo wtedy cała ta otoczka zapracowanego mężczyzny bierze w łeb. A gdy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o rutynę :mrgreen:l

Mówią Ludzie są różni...

A Ja mam jeszcze inną teorię... Że są źle dobrani... Nie potrafią ze sobą rozmawiać otwarcie, są w związku, mają dzieci, kredyty, samochody, raty, rachunki, wspólne wakacje... A nie potrafią rozmawiać: chcę spróbować w łóżku tego... Nie lubię , gdy, robisz tak i tak... itd. 

M.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, MP2020 pisze:

A Ja mam jeszcze inną teorię... Że są źle dobrani... Nie potrafią ze sobą rozmawiać otwarcie,

to że nie potrafią ze sobą rozmawiać, to nie znaczy że są źle dobrani. To znaczy że nikt ich nie nauczył wcześniej tego w jaki sposób rozmawiać. Nie mieli dobrego przykładu w tym zakresie od swoich rodziców, itd...

• Lubię 2
  • Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.03.2021 o 17:35, Druh. pisze:

to że nie potrafią ze sobą rozmawiać, to nie znaczy że są źle dobrani. To znaczy że nikt ich nie nauczył wcześniej tego w jaki sposób rozmawiać. Nie mieli dobrego przykładu w tym zakresie od swoich rodziców, itd...

W sumie często się tak zdarza, generalnie wiele rzeczy wynosi się z domu, w tym również umiejętność rozmowy, najlepiej w wielu dziedzinach. Przy czym w wielu domach może sam sex nie jest jakimś tabu, ale niekoniecznie się o tym rozmawia. 

Wiele racji ma również @MP2020, ludzi często łączy wiele spraw, a sam sex jest jak zjedzenie szybkiego posiłku, bo czas goni, tyle spraw do ogarnięcia, więc na szybko zaspokajają potrzebę. Do tego parcie na kasę by zaspokoić wymienione przez Ciebie potrzeby, a to powoduje zmęczenie, a często i stres. Takie czasy. 

Nie wspomnę jak są małe czy trochę większe dzieci ... i tak mijają lata.

Ale właśnie niektórym te wiele, wiele spędzonych lat, odchowane dzieci, więc trochę mniej na głowie :) ... spowodowały, że jest trochę więcej czasu na rozmowę czy spokojne spędzenie czasu w sypialni. No i te wiele spędzonych lat, w różnych sytuacjach, takie poznanie się do szpiku kości pozwala na otworzenie się, co może prowadzić bardzo świadomie do otwarcia związku

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Druh. pisze:

Też...ale jednak nadal twierdzę, żeby przeżyć szczęśliwie wiele lat razem jednak trzeba się dobrać dobrze. Mieć ze sobą cokolwiek wspólnego, łączącego, kompatybilnego... Jak zwał tak zwał.

M.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...