Skocz do zawartości
Zouza

Odwrócenie ról?

Rekomendowane odpowiedzi

A, że u nas często zimno, to rozgrzewać się jakoś trzeba!

Ja mam pręt rozgrzewający,mogę wypożyczyć na parę godzin :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pręt rozgrzewający

Też mam taki wynalazek i przyznam,że to przydatne cacko :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam taki wynalazek i przyznam,że to przydatne cacko

Pablo--to trzeba Zuzie rozgrzać,bo widać lubi ciepełko :mrgreen:

Albo zaprosimy Zuzę do solarium ja będę opalał plecy i ty też,a ona jako nadzienie :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Onej" by się podobało, gdyby nie solarium. :mrgreen::-P

Piorun, nie uwierzę, że musisz się dogrzewać! :-P Pablo na pewno nie! :-P;);)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda. Stereotyp kobiety którą "zawsze boli głowa" gdy ma iść do łóżka, jest już bardzo nieaktualny. Teraz również kobiety, mają takie same powody do narzekań na nas- Panów. Którzy jesteśmy, coraz bardziej sfrustrowani, zmęczeni, niezdecydowani. A to nie jest zbyt dobry afrodyzjak.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semenedarze, pół biedy, jeśli facet jest zmęczony - wtedy kobieta może "zadziałać". Ale jak nie chce, nie pozwala się dotknąć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Onej" by się podobało, gdyby nie solarium.

A dlaczego "onej" by się nie spodobało,kiedy miałaby dwie przyjemności na raz :mrgreen::-P

Piękna opalenizna i udany podwójny sex :->

Piorun, nie uwierzę, że musisz się dogrzewać!

Powiem szczerze,że zawsze mi zimno i często się przeziębiam :-P .

Którzy jesteśmy,

niezdecydowani.

Jak tu być zdecydowanym jak tyle babek pcha się do łóżka,nawet emerytki :-P

[ Dodano: 2011-05-07, 21:46 ]

Ale jak nie chce, nie pozwala się dotknąć?

Mnie możesz dotykać ile zapragniesz :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semenedarze, pół biedy, jeśli facet jest zmęczony - wtedy kobieta może "zadziałać". Ale jak nie chce, nie pozwala się dotknąć?

Jeśli nie chce, nie pozwala się dotknąć, to już gorzej. Aby tylko, nie dawał się dotknąć innej kobiecie a swojej nie. Bo wtedy cała ta otoczka zapracowanego mężczyzny bierze w łeb. A gdy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o rutynę :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...