Skocz do zawartości
Zouza

Odwrócenie ról?

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem zerkam sobie na inne fora. Owszem, panów pt. "żona, jak kłoda" (w sumie nie powinni się dziwić, gdy chcieli dziewicę :mrgreen: ), jest niemało. Nawet mnie to bawi - pragną dziewicy, bo tylko taka jest "czysta", a pół roku później płaczą! :-P:-P:-P

Coraz częściej jednak skarżą się panie. Bo jak się nie skarżyć, gdy seks raz na 2 tygodnie? Czasem miesiąc, pół roku, rok...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz częściej jednak skarżą się panie. Bo jak się nie skarżyć, gdy seks raz na 2 tygodnie? Czasem miesiąc, pół roku, rok...

Ja podajże wczoraj słuchałem radia i mówili w nim o czym myśli najczęściej facet.Każdy z was powie pewnie,że o seksie :-> .

Niestety,najczęściej Panowie myślą o jedzeniu i spaniu hahaha :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o seksie myślą cały czas podświadomie, dlatego pewnie pominęli to w badaniach :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o seksie myślą cały czas podświadomie, dlatego pewnie pominęli to w badaniach

W dzisiejszych czasach,gdzie człowiek goni za kasą pracując na dwa etaty jest tak zjebany,że nie ma siły pomyśleć o seksie :mrgreen: .

Ja czasami nie mam siły masztu postawić,po całym tygodniu zapieprzania :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz częściej chyba(?) kobiety prowokują. :mrgreen:

Piorunie, zawsze się da, jeśli tylko facet chce. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz częściej chyba(?) kobiety prowokują. :mrgreen:

I całe szczęście :-P Masz rację kobiety są teraz bardziej chętne niż jeszcze parę lat temu.

Piorunie, zawsze się da, jeśli tylko facet chce.

Nie jestem wybredny :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz częściej chyba(?) kobiety prowokują.

Nie mają wyjścia,skoro faceci coraz mniej myślą o seksie :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię o tym, że należy być niewybrednym. :mrgreen: Mówię o chęciach, których teraz panom coraz częściej brakuje. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię o chęciach, których teraz panom coraz częściej brakuje. :mrgreen:

Zuzia---to jest tak jak z kobietami,jedne mają hiszpański temperament,a drugie zasypiają :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam polski. :mrgreen: A, że u nas często zimno, to rozgrzewać się jakoś trzeba! :-P

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...